ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » تاریخچه و طرز تهیه قهوه دالگونا

تاریخچه و طرز تهیه قهوه دالگونا

قهوه دالگونا

قرنطینه خانگی در روزهای شیوع ویروس کرونا و در خانه ماندن بهانه‌ای است برای امتحان نوشیدنی‌ها و قهوه‌هایی که پیش‌تر کمتر امتحانشان کرده‌اید. یکی از این موارد نوشیدنی قهوه دالگوناست. در کشور کره جنوبی به‌عنوان یکی از کانون‌های شیوع کرونا کووید 19 در دنیا قهوه دالگونا مجدداً احیا شد و حسابی در شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص اینستاگرام و توییتر بازنشر و داغ شد. با جستجوی کلمه دالگونا در گوگل بیش از 8 میلیون مطلب مرتبط با آن نمایش داده می‌شود و جزو ترندهای سرچ گوگل شده است.

در این یادداشت در مورد قهوه دالگونا، طرز تهیه قهوه دالگونا و تاریخچه آن را با هم مرور می‌کنیم.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چه کسی قهوه دالگونا را اختراع کرد؟

درحالی‌که محبوبیت قهوه دالگونا در سال 2020 و به دنبال قرنطینه خانگی در بسیاری از کشورهای دنیا به طرز چشمگیری افزایش‌یافته است،

اما این نوشیدنی خوشمزه چندین سال است در کشورهای دیگر مانند ماکائو و هند حسابی پرطرفدار است،

جایی که به‌عنوان قهوه Phenti Hui، قهوه هم زده با حرکات تند و سریع مثل شلاق زدن یا کاپوچینو به سبک هندی شناخته می‌شود.

عنوان جدید آن ظاهراً به این خاطر است که فوم کف کرده بالای نوشیدنی شبیه یک آب‌نبات محبوب و سنتی کره جنوبی به نام دالگونا است،

یک نوع شیرینی لانه‌زنبوری که با شکر، روغن و جوش‌شیرین درست می‌شود.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تفاوت اساسی بین قهوه دالگونا و نسخه هندی آن در ترتیب مونتاژ هر دو نوشیدنی است.

در نسخه هندی این نوشیدنی Phenti Hui با شدت و سرعت زیاد قسمت‌های مساوی قهوه، شکر و آب گرم در یک‌کاسه تا زمانی که مخلوط حل شود و کف رنگی سبک ایجاد شود، تهیه می‌شود.

پس از اتمام این کار، به‌تدریج آب بیشتری اضافه می‌شود تا مقدار مناسبی کف ایجاد شود.

سپس کف آن را به لیوان اضافه می‌کنیم و سپس با اضافه کردن آب داغ و شیر کار تمام می‌شود.

قهوه دالگونا

طرز تهیه قهوه دالگونا

در طرز تهیه دالگونا به سبک کره جنوبی پودر قهوه فوری، شکر و آبجوش را در یک ظرف کوچک می‌ریزند و به‌آرامی باهم مخلوط می‌کنند.

سپس با همزن برقی یا دستی آنقدر مواد را هم می‌زنند تا پف کند و یک بافت خامه‌ای پیدا کند. حدود 2 دقیقه باید هم بزنید تا یک بافت خامه‌ای مثل ابر درست شود (اگر همزن ندارید با چنگال به مدت 15 دقیقه هم بزنید).

سپس در یک لیوان چند تکه یخ بریزید و تا نیمه روی یخ‌ها شیر بریزید.

حالا بافت خامه‌ای را روی شیر بریزید و در صورت تمایل با پودر قهوه یا شکلات تزیین کنید.

خصوصیات ضخیم و ماندگار فوم قهوه دالگونا از ترکیبات ملانوئیدین موجود در قهوه فوری ناشی می‌شود که همان ترکیباتی هستند که مسئول ایجاد کرما در اسپرسو هم هستند.

با ترکیب قهوه فوری با محلول شکر و آب یک حالت چسبناک و غلیظ ایجاد می‌شود و کف می‌تواند شکل خود را حفظ کند.

هم زدن سریع باعث ایجاد حباب‌های مناسب هوا در کف می‌شود که به آن اجازه می‌دهد بدون ناپدید شدن یا تخریب روی سطح نوشیدنی قهوه دالگونا شناور بماند.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه دالگونا در میان افراد متخصص

وقتی صحبت از قهوه دالگونا در میان افراد متخصص در صنعت قهوه مطرح می‌شود، نظرات متفاوت است.

برخی مانند Vanessa Le عقیده دارند که می‌توان از این روش به‌عنوان الهام‌بخش سایر نوشیدنی‌های مبتنی بر قهوه روی آن حساب کرد.

ونسا یک مشاور کافه در Forbidden Bean و مشاوره تخصصی قهوه در هنگ‌کنگ می‌گوید:

«قهوه دالگونا ارزشی در حد و اندازه نوشیدنی‌های خلاقانه دارد و خیلی الهام‌بخش است.

این یک الهام خوب برای یک باریستا است که بتواند امکانات ایجاد بافت‌های مختلف قهوه (به‌جای بازی کردن همیشگی با شیر یا شربت) بررسی کند.

و البته این مثال خوبی است برای این حقیقت که چگونه بازار مشتری به نوشیدنی غیرقابل‌توصیف [به‌جای] یک نوشیدنی خوش‌طعم پاسخ می‌دهد و فکر می‌کنم این یک درس است که همه صاحبان کافه‌ها و باریستاها باید به خاطر داشته باشند».

برخی دیگر بر این باورند که مواد مورداستفاده در نوشیدنی می‌تواند بر کیفیت آن تأثیر بگذارد.

جیمز هافمن قهوه دالگونا می‌گوید که بخش عمده‌ای از جذابیت نوشیدنی، سادگی آن است.

او هشدار می‌دهد که این یک روش آماده‌سازی است و آنچه شما در نهایت به دست می‌آورید بستگی به این دارد که از چه موادی استفاده کرده‌اید

و روی کیفیت نوشیدنی تأثیر می‌گذارد.

 خلق نسخه تخصصی دالگونا

با گذاشتن قهوه دالگونا در کنار نوشیدنی‌های قهوه در سراسر جهان، طبیعی است که صنعت تخصصی قهوه بخواهد ببیند آیا می‌توان آن را با استفاده از قهوه تخصصی و مرغوب بازتولید کرد یا نه.

بااین‌حال، این امر چالش‌های خاص خود را به همراه دارد.

جیمز هوفمن یادآوری می‌کند که قهوه اسپرسو ساده‌ترین راه‌حل به نظر می‌رسد اما یک شات استاندارد هنوز خیلی رقیق است.

او اضافه می‌کند:

«تلاش برای کاهش آن با استفاده از گرما می‌تواند طعم‌های ناخوشایندی به وجود بیاورد،

ضمن اینکه شات اسپرسو از طریق خلأ محفظه باعث کاهش حجم آن می‌شود،

اما خطر از بین رفتن برخی از رایحه‌های اسپرسو در این روش وجود دارد.»

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دم‌‌آوری دستی

دم‌‌آوری دستی نتایج بهتری دارد. The Space Roastery یک مرکز رُست قهوه است که در یوگیاکارتا، اندونزی مستقر است.

آن‌ها یک نسخه از نوشیدنی درست کرده‌اند که شامل یک واحد قهوه تازه آسیاب شده دم‌آوری شده در اروپرس و دو واحد آب داغ است.

آن‌ها سپس این مخلوط و همچنین یک واحد شکر را به یک بطری آب اضافه می‌کنند

و به مدت ده دقیقه آن را با شدت تکان می‌دهند تا یک کف مانند دالگونا ایجاد شود.

Pour & Twist که یک کافه بار در نیوزلند است از روشی مشابه استفاده می‌کند.

آن‌ها توصیه می‌کنند دانه قهوه آسیاب شده ریز (Fine) با میزان برشتگی سبک و ملایم و آب را به اروپرس اضافه کنید.

به‌صورت جداگانه یک قاشق غذاخوری شربت افرا و خامه سرد تازه را با هم با سرعت متوسط را به‌صورت جداگانه هم بزنید،

زیرا اسیدهای قهوه باعث جدا شدن آن می‌شوند.

اگرچه نتیجه آن بدون شک خوشمزه است، آن‌ها هشدار می‌دهند که به خاطر سنگین بودن نوشیدنی برای استفاده هرروزه مناسب نیست.

به نظر می‌رسد که دم کردن دستی قهوه می‌تواند تقریباً قهوه دالگونا را ایجاد کند،

اما ممکن است کف ایجادشده فاقد بافت براق و سفتی از نوع ایجادشده هنگام استفاده از قهوه فوری باشد.

بهترین راه‌حل استفاده از قهوه فوری

اگرچه بهترین راه‌حل استفاده از قهوه فوری برای درست کردن نوشیدنی دالگونا است

و جای زیادی را برای آزمایش‌های تخصصی قهوه باقی نمی‌گذارد،

اما یک روش مبتکرانه برای نوشیدن قهوه در کافی‌شاپ‌های محلی و منزل  است.

استفاده از قهوه‌های دمی تازه برای تهیه قهوه دالگونا توصیه نمی‌شود

و ما شما را تشویق هم نمی‌کنیم که دالگونا را جایگزین قهوه فیلتری روزانه یا اسپرسو روزانه خود کنید.

در عوض توصیه ما این است که به آن به‌عنوان یک دستور سرگرم‌کننده نگاه کنید

که می‌توانید یک بار یا دو بار در صورت داشتن وقت آزاد زمان بگذارید و آن را درست کنید،

فقط به این خاطر که ببینید این همه هیاهو که در شبکه‌های اجتماعی در مورد این روش دم‌آوری راه افتاده است، برای چیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟