دسر موکا پاپ در تابستان یک دسر بسیار عالی است و حتی می توانید چند چیپس شکلات به آن اضافه کنید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه (به استثنای زمان انجماد)
تعداد سرو: 10
فهرست محتوا
Toggleمواد لازم موکا پاپ
- شکر (5 قاشق غذاخوری
- شیر
- نصف و نیم (1 فنجان)
- نمک
- خامه
- قهوه دم کرده گرم (2 فنجان)
- پودر کاکائو شیرین نشده (2 قاشق غذاخوری) یا شکلات تخته ای
- وانیل (1/4 قاشق چای خوری)
- همچنین پودر ژلاتین
دستورالعمل تهیه موکا پاپ
- کاکائو ، شکر و قهوه را در یک ظرف ترکیب کنید تا شکر حل شود. سپس نصف و نیمه ، نمک را به مزه و وانیل قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شود.
- در قالب Popsicle برای مدت 6 ساعت یا بیشتر بریزید و اجازه دهید در یخچال منجمد شود.
طرز تهیه کیک دسر موکا همراه با شکلات
-
- پنیر خامه ای ماسکارپونه 200 گرم
- پودر قهوه ترک یک قاشق چایخوری
- نسکافه 1 قاشق چایخوری
- شکر یا پودر قند 3 لیوان
- پودر شکلات 1 پیمانه
- خامه 400 گرم
- پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری یا شکلات تخته ای خورد شده
- بیسکوییت به مقدار لازم
طرز تهیه کیک دسر موکا
پودر قهوه را به یک لیوان آب جوش اضافه کرده و مخلوط کنید ، بعد مقداری یخ به ان اضافه کنید.
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را با همزن بزنید سپس قهوه سرد و شکر یا پودر قند را با ان مخلوط کنید
خامه را به کرم قهوه اضافه و به آرامی مخلوط کنید. پس از مخلوط کردن نیمی از مواد را داخل کاسه دیگری بریزید و به آن پودر کاکائو یا شکلات را به ان اضافه کنید.
کف قالب مقداری بیسکوییت یا کیک قرار دهید و روی ان مقداری کرم موکا بریزید بعد روی کرم مقداری شکلات خورد شده بپاشید و روی آن مقداری کرم شکلاتی بریزید ، لایه بعدی همین عمل رل تکرار کنید.
پس از ریختن آخرین لایه شکلات خورد شده را روی ان بریزید سپس روی قالب کیک را با سلفون بپوشانید و 12 – 24 ساعت داخل یخچال مانده تا طعم ها جذب هم شود ، پس از این مدت زمان کیک دسر را برش بزنید و سرو کنید.
2 دیدگاه در “تهیه دسر موکا پاپ”
بسیار عالی و کاربردی بود
ممنون از توجهتون