ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » افزودن چاشنی های مختلف برای رسیدن به طعم بهتر قهوه

افزودن چاشنی های مختلف برای رسیدن به طعم بهتر قهوه

چاشنی

قهوه به تنهایی طعم دلپذیری دارد، اما گاهی اوقات فقط می‌خواهید آن را فوق‌العاده خاص کنید. این که آیا شما به دنبال اضافه کردن یک تقویت کنده تغذیه‌ای یا افزودن ادویه‌ای برای دم‌صبح خود هستید، این مقاله می‌تواند به شما کمک کند. لیست زیر شامل تعدادی چاشنی بی عیب و نقص برای تهیه نسخه‌های عالی از بهترین قهوه‌های طعم دار در خانه است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل به لطف فواید بی نظیر آن برای سلامتی اعم از بهبود عملکرد مغز تا کاهش وزن و خاصیت ضد باکتریایی آن در سال‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای رایج شده است.

اما روغن نارگیل موجود در قهوه چیزی غیر از تقویت غذایی است.

این چاشنی یک بافت خامه‌ای خوشمزه با عطر و طعم نارگیل سبک به شما ارائه می‌دهد که می‌توانید با استفاده از شیر نارگیل قهوه خود را بیشتر تقویت کنید.

کره

استفاده از قهوه در میان قهوه دوستان بسیار محبوب شده است و به اصطلاح قهوه ضدگلوله معروف شده است،

به‌ویژه برای افرادی که رژیم‌های غذایی ناشتا دارند.

آن را با روغن نارگیل در قهوه خود مخلوط کرده و برای یک درمان خامه‌ای که اشتهای شما را کاهش می‌دهد استفاده کنید.

این ترکیب اثبات شده برای کاهش فشار بدن بعد از مصرف کافئین هم بسیار مفید است.

نمک

افزودن نمک به قهوه؛ روشی کارآمد برای از بین بردن تلخی ناپدید شده موجود در برخی از قهوه‌ها یا جبران آب دم کرده بد بو است.

در حقیقت، در برخی مناطق ساحلی، استفاده از آب‌شور برای قهوه یک سنت دیرینه محسوب می‌شود.

استفاده از نمک حتی می‌تواند یک انتخاب سالم باشد، زیرا نمک می‌تواند سدیمی را که هنگام نوشیدن قهوه از دست می‌دهید، جبران کند.

سیروپ‌های طعم دهنده

سیروپ‌های طعم دهنده به اشکال مختلفی از جمله وانیل، آجیل، نارگیل، پرتقال و شکلات وجود دارد که همه آن‌ها می‌توانند با قهوه مناسب استفاده شوند.

آن‌ها اساساً از نظر تغذیه‌ای به دلیل داشتن کالری و فاقد بودن قند، بسیار مفید باشند و طعم قهوه را زنده نگاه دارند.

چاشنی

پودر کاکائو

شکلات از دیرباز به دلیل طعم‌های غنی از آن محبوب بوده است، اما تحقیقات به‌طور فزاینده‌ای نشان‌دهنده خواص سالم آن نیز، هست.

پودر کاکائو به عنوان چاشنی پر از آنتی‌اکسیدان‌ها است، حتی بیشتر از شراب قرمز یا چای سبز؛ بنابراین فشارخون شما را پایین می‌آورد.

اگر می‌خواهید کمی به رژیم غذایی خود بیفزایید، نوشیدنی سنتی ایتالیایی، بارباجادا را امتحان کنید.

شیر غیر لبنی

صنعت شیر ​​غیر لبنی در سال‌های اخیر افزایش یافته است و «شیر» ساخته شده از جو، سویا، بادام، بادام‌زمینی، فندق و غیره را ارائه می‌دهد

و هر یک از این شیرهای غیر لبنی مجموعه بی‌نظیر از طعم‌ها، مواد معدنی و ویتامین‌ها را ارائه می‌دهند و هر یک می‌تواند یک افزودنی دلپذیر و سالم برای قهوه صبح شما باشد.

چاشنی

هل

هل یک ادویه گرم است که در سراسر خاورمیانه و هند محبوب است و به‌عنوان یک افزودنی قهوه، تاریخی طولانی دارد.

طعم آن یک جفت طبیعی برای میوه تلخ قهوه است.

هل سرشار از آنتی‌اکسیدان است و شواهد نشان داده‌اند که می‌توانند با سرطان و کاهش التهاب مبارزه کند و به هضم غذا کمک کند.

دارچین

دارچین که از پوست داخلی گیاهان گرمسیری گرفته می‌شود، ادویه‌ای است که شاید ما بیشتر آن را با قهوه ارتباط می‌دهیم،

خواه آن را در یک قهوه دارچین استفاده کنیم یا به‌عنوان تزئینی بر روی کاپوچینو مصرف شود.

دارچین چیزی بیش از یک طعم دهنده عالی است.

ثابت شده است که قند خون را کنترل کرده و سطح کلسترول را بهبود می‌بخشد.

چاشنی

فلفل کاین

فلفل کاین ممکن است مثل یک طعم دهنده و چاشنی قهوه شما را شگفت زده کند.

در بسیاری از کشورهای آمریکای مرکزی و خاورمیانه استفاده از این فلفل رایج است، جایی که آن‌ها اغلب آن را به همراه شیر، شکر یا شکلات اضافه می‌کنند؛

مانند همه فلفل‌های گرم، از نظر آنتی‌اکسیدان این فلفل بسیار سرشار است، سوخت‌وساز بدن را تقویت می‌کند و برای گردش خون مناسب است.

شربت افرا

شربت افرا طعم و مزه‌ای غنی و یکدست دارد که با طعم‌های قهوه ارتباط خوبی برقرار می‌کند. این ماده حاوی مواد معدنی و مواد مغذی است که در شکر تصفیه شده سفید، از جمله کلسیم، منیزیم، روی و پتاسیم یافت نمی‌شود.

این شربت همراه با یک نوشیدنی قهوه سرد نیازی به حل کردن ندارد و با ریختن آن بر روی یک تکه یخ و هم زدن آن یک طعم فوق‌العاده به شما می‌دهد.

چاشنی زنجبیل

زنجبیل دارای سابقه‌ای طولانی به‌عنوان یک گیاه دارویی است و همه‌چیز را از سرماخوردگی گرفته تا سرطان معالجه می‌کند

و تحقیقات جدید روی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی، آنتی‌بیوتیکی و ضد سرطان آن تمرکز دارد.

این افزودنی قهوه به عنوان چاشنی دارای تاریخچه‌ای به همان اندازه طولانی است،

مانند نوشیدنی سنتی یمنی Qishr که به قهوه عطر و طعمی تند می‌دهد.

چاشنی روغن فندق

فندق به لطف شیرینی ذاتی آن یکی از محبوب‌ترین طعم‌های قهوه است.

اگر نمی‌خواهید قهوه طعم دار حاوی مواد شیمیایی میل کنید،

افزودن مقداری روغن فندق به قهوه دم شده خود یا آسیاب کردن دانه‌های قهوه با فندق، گزینه‌ای عالی برای چربی‌های سالم در رژیم غذایی شماست.

چاشنی

چاشنی روغن نعناع

روغن نعناع به دلیل خواص دارویی به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است

و نشان می‌دهد که در هضم غذا، تسکین سردردها و کمک به مبتلایان به IBS کمک می‌کند.

اگر نعنا و قهوه ترکیبی عجیب به نظر می‌رسند، از شکلات به‌عنوان طعم‌دهنده استفاده کنید و یک قهوه نعناع را امتحان کنید.

چاشنی استویا یا شیرین‌برگ

استویا یک شیرین‌کننده مصنوعی است که از گیاه Stevia rebaudiana استخراج می‌شود؛

مانند سایر شیرین کننده‌های مصنوعی، این ماده غذایی غیرمغذی است،

به این معنی که تقریباً کالری ندارد که این امر گزینه‌ای عالی برای کاهش وزن و چاشنی قهوه است.

چاشنی

شکلات ذوب‌شده

شکلات و قهوه، ترکیبی قدیمی است که هر کدام دیگری را تقویت می‌کنند و اضافه کردن شکلات‌های غنی و ذوب‌شده به قهوه شما یک تجربه به یاد ماندنی می‌سازد.

اگر می‌خواهید شکلات تیره را انتخاب کنید، می‌توانید برخی از مزایای سلامتی آن همچون کاهش فشارخون نیز بهره‌مند شوید.

چاشنی

اسطوخودوس

نمای طعم اسطوخودوس گل و شیرین است و دارای نت‌هایی از انواع گیاهی و خاکی است و آن را به‌عنوان شریک مهیج برای قهوه تبدیل می‌کند. این دارو به دلیل تأثیرات تسکین دهنده خود، برای کمک به مدیریت درد و ترویج خواب بی وقفه مورداستفاده قرار می‌گیرد

گلاب

گلاب یک مایع ساخته‌شده از آب و گلبرگ‌های گل رز است که به آن عطروطعم شیرین و گل می‌دهد.

در خاورمیانه گلاب بسیار محبوب است، جایی که آن‌ها اغلب آن را به همراه قهوه یا چای به همراه سایر ادویه‌ها مانند هل و زعفران اضافه می‌کنند. به لطف تانن‌ها و فلاونوئیدها، از آن برای کاهش التهاب، کاهش اضطراب و کمک به هضم غذا از گلاب استفاده می‌شود.

بادیان ستاره‌ای

بادیان ستاره‌ای مدت هاست در پخت‌وپز چینی به‌عنوان یکی از پنج ادویه رایج مورد استفاده است و دارای طعمی شیرین است که می‌تواند به خوبی با قهوه‌های میوه‌ای یا خاکی، به‌خصوص هنگام جفت شدن با سایر ادویه‌ها مورداستفاده قرار گیرد. در کنار عطروطعم آن، می‌تواند با باکتریها، مخمرها و قارچ‌ها مقابله کند و از آن برای مقابله با آنفولانزا نیز استفاده می‌شود.

چاشنی

میخک

یکی دیگر از ادویه‌های پنج‌گانه رایج چینی میخک است. میخک‌ها طعم تند و شیرینی دارند و به طور طبیعی تلخ هستند، بنابراین آن‌ها را با دقت با قهوه جفت کنید. این قهوه گزینه بسیار خوبی است، زیرا مرکباتی همچون میخک تلخی آن را کاهش می‌دهند. میخک‌ها دارای خواص ضد باکتری و ضدالتهابی هستند و نشان داده شده است که درد دندان را کاهش می‌دهد.

شربت خانگی

شربت ساده معمولاً مخلوط 1: 1 شکر به آب است. هنگام تهیه در خانه، می‌توانید بدون داشتن مواد شیمیایی و مواد نگهدارنده موجود در گزینه‌های تجاری، هر نوع طعم و مزه‌ای را که دوست دارید اضافه کنید؛ مانند شربت افرا، شربت ساده راهی عالی برای شیرین کردن نوشیدنی‌های سرد است، زیرا برای حل کردن آن نیازی به گرما نیست.

ادویه پای کدوتنبل

ادویه پای کدوتنبل ترکیبی از دارچین، جوز هندی، زنجبیل و ادویه است و با تجربه ادویه‌جات کدو استارباکس این ترکیب جا افتاده است، به همین دلیل با قهوه به طرز چشمگیری جفت می‌شود. همچنین این ماده غذایی به شکل ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها به شما کمک می‌کند تا نوشیدنی شما را تقویت کند.

چاشنی

بستنی

یکی دیگر از موارد اضافه شده به قهوه، بستنی است. معروف‌ترین نسخه افوگاتوی ایتالیایی است که دارای یک قاشق چای‌خوری بستنی خامه‌ای است که با ریختن یک اسپرسوی غنی بر روی آن تهیه می‌شود.

چاشنی آب‌پرتقال

در ایتالیا، اغلب اسپرسو را با پوست پرتقال در کنار هم سرو می‌کنند تا مرکبات بتوانند تلخی قهوه را کاهش دهند.

اما آب‌پرتقال موجود در قهوه یک اختراع منحصربه‌فرد آمریکایی است که از آب پرتقال سرد تشکیل شده با یک شات اسپرسو گرم بر روی آن تهیه می‌شود، نوشیدنی با ظاهری لایه‌ای و خاص. گذشته از زیبایی‌شناسی این قهوه، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، ویتامین A، پتاسیم و کلسیم بدن نیز، تأمین می‌شود.

چاشنی لیمو یا لیموترش

مرکبات یک افزودنی رایج در قهوه است زیرا می‌تواند تلخی را کاهش داده و طعم قهوه را درخشان‌تر کند. لیمو و لیموترش سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، بنابراین اضافه کردن آن‌ها به قهوه شما می‌تواند به مبارزه با سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

فقط به یاد داشته باشید که هم مرکبات و هم قهوه می‌توانند بسیار اسیدی باشند.

چاشنی عسل

اگر قهوه خود را شیرین دوست دارید، عسل یک چاشنی و یک انتخاب عالی است، زیرا مواد مغذی بیشتری از قند تصفیه‌شده، از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها، مواد معدنی و ویتامین‌ها را فراهم می‌کند. همچنین برای تسکین گلودرد نیز شناخته شده است، بنابراین یک قهوه دم‌کرده گرم شیرین شده با عسل یک روش درمانی مناسب است. فقط به خاطر داشته باشید که عسل برای گیاهخواران نامناسب است.

چاشنی شیر تغلیظ شده

شیر تغلیظ شده شیرین دارای سابقه طولانی در آمریکای لاتین و آسیای جنوب شرقی به عنوان چاشنی در قهوه است، مناطقی که هم خرید و هم برای نگهداری لبنیات سنتی می‌توانند گران باشند. این گیاه به‌ویژه به‌عنوان قهوه ویتنامی، مشهور است، ترکیبی خوشمزه که می‌توانید به سرعت در خانه امتحان کنید.

چاشنی

چاشنی تخم‌مرغ خام

ورزشکاران حرفه‌ای قهوه تخم‌مرغ را به‌عنوان روشی سریع و آسان برای دریافت پروتئین صبحگاهی خود پذیرفته‌اند

و این در حالی است که برخی ادعاهای آن‌ها حقیقت دارد، به همان اندازه یک صبحانه عملی و خوشمزه نیز ارزش دارد.

قرار گرفتن تخم‌مرغ در قهوه داغ به آن قوام خامه‌ای می‌بخشد و استفاده از تخم‌مرغ پاستوریزه شده

و قهوه داغ از بروز هرگونه خطر سالمونلا جلوگیری می‌کند.

چاشنی پنیر

پنیر موجود در قهوه نوعی ظرافت منطقه‌ای است که در شمال اسکاندیناوی، جایی که به Kaffeost مشهور است، محبوب است.

پنیر مورداستفاده در مایع داغ نرم می‌شود اما ذوب نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟