قهوه موریس – برای رسیدن به خوشایندترین طعم قهوه، به میزان مناسبی از آب در عصاره گیری قهوه نیاز است. درک این موضوع میتواند به شما اجازه دهد تا مشکل قهوهای که طعم موردنظر را ندارد، تشخیص دهید.
دمای آب «ایده آل» جهت دمآوری قهوه حدود ۱۹۵ تا ۲۰۵ درجه فارنهایت (حدود ۹۱ تا ۹۶ درجه سانتیگراد) است. این دما درست زیر نقطهجوش است و نقطه ایست که اکثر ترکیبات طعمی بهراحتی در آب حل میشوند.
هر چه دمای آب بالاتر باشد، عصارهگیری سریعتر اتفاق میافتد و برعکس، اگر آب خیلی سرد باشد، عصاره گیری قهوه بسیار طولانی میشود.
در یک نقطه خاص، برخی ترکیبات به سادگی استخراج نخواهند شد. به همین دلیل است که زمان دمآوری به روش «سرد دم» (Cold Brew) خیلی طولانی است، لذا در صورت استفاده از قهوهی یکسان، طعم بسیار دلپذیرتری نسبت به روشهای گرم دم دارد.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
استاندارد آب در عصاره گیری قهوه
انجمن قهوه تخصصی، استانداردهایی برای آب توصیه کرده است که حاوی نکات جالبی است:
– آب سخت، حاوی مواد معدنی است که میتواند به عصاره گیری قهوه کمک کند.
– منیزیم در استخراج طعمهای میوهای، طعمهای تیز کمک میکند.
– کلسیم باعث افزایش حس خامهای میشود.
– اگر مقدار زیادی مواد معدنی در آب وجود داشته باشد، میتوانند درصد عصارهگیری را کاهش دهند.
عصارهگیری، اعتدال متغیرها است. درک این موضوع که چگونه عصارهگیری انجام میشود به شما کمک میکند تا بهتر بتوانید پروفایل قهوه خود را کنترل کرده و تغییرات را ایجاد کنید و طیف وسیعی از طعمهای مختلف را کشف کنید.
آب در عصاره گیری قهوه یکنواخت، کلیدی برای خلق قهوهای خوشمزه است، اما لازم نیست که هر بار یک پروفایل جدید داشته باشید. نگران نباشید تکنیک خود را تغییر دهید تا هر قهوه جدید را به بهترین روش ممکن دم کنید.
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
ترجمه و تلخیص از قهوه موریس