استیک فلفل جنوب غربی پوسته ادویه ای خوشمزه ای دارد و بدون سس قهوه باور نکردنی کاملاً کامل نیست. قهوه به ظرافت این غذا اضافه می کند. حتما از برشهای تازه و خوب استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
زمان آماده سازی استیک فلفل جنوب غربی : 35 دقیقه
تعداد سرو: 4
فهرست محتوا
Toggleمواد لازم برای استیک فلفل جنوب غربی
- گشنیز (1/2 قاشق چای خوری)
- نمک (1/4 قاشق چای خوری)
- استیک گچ بری (1 پوند ، بدون استخوان)
- روغن کانولا (3 قاشق چای خوری)
- پیاز (1 قطعه قطعه شده)
- قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
- شاخه های شاهی (4 فنجان)
- زیره (1/2 قاشق چای خوری)
- پودر چیلی (1/2 قاشق چای خوری)
- فلفل ساییده (3/4 قاشق چای خوری درشت)
- سیر (3 حبه ، 2 قطعه قطعه و 1 قطعه قطعه شده از وسط)
- فلفل دلمه ای قرمز (2 قطعه نازک)
- شکر قهوه ای (1 قاشق چای خوری)
- سرکه بالزامیک (1/4 فنجان)
همچنین آموزش استیک فلانک با ماریناد قهوه ممکن است برایتان جذاب باشد.
دستورالعمل تهیه استیک فلفل با قهوه
- گشنیز ، نمک ، فلفل ، پودر چیلی و زیره را در یک کاسه ترکیب کنید. از سیر قطعه قطعه شده برای مالیدن استیک استفاده کنید و سپس آن را با مخلوط خشک بپوشانید.
- یک تابه بزرگ را گرم کنید و 2 قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید و در صورت تمایل استیک را به مدت 6 دقیقه از هر طرف بپزید. از ظرف خارج کنید و بگذارید تا روی تخته برش خنک شود.
- روغن مانده را در ماهیتابه بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 4 دقیقه تفت دهید و سپس شکر و سیر خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود و سپس در سرکه و قهوه قرار داده و به مدت 3 دقیقه بپزید. فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود.
- شاهی را روی بشقاب قرار دهید و روی آن را با پیاز و فلفل قرار دهید و سپس گوشت استیک را برش دهید و روی سبزیجات قرار دهید و با سس قهوه لذت ببرید!