سوفله قهوه یک دسر خنک و با طراوت است که دارای یک لایه ژلاتین و سوفله است و با روکش فرم گرفته تزئین شده است.
زمان آمادهسازی: 4 ساعت
تعداد: 3
فهرست محتوا
Toggleموارد مورد نیاز سوفله قهوه
- ژلاتین (1 قاشق غذاخوری، بدون طعم)
- نمک (1/4 قاشق چایخوری)
- قهوه دم کرده (1 فنجان)
- تخم مرغ (3، جدا شده)
- شیر (1/2 فنجان)
- وانیل (1/2 قاشق چایخوری)
- شکر سفید (1/2 فنجان)
دستورالعمل تهیه سوفله قهوه
- قهوه و ژلاتین را در یک ظرف مقاوم در برابر حرارت مخلوط کنید. کنار بگذارید تا کمی حل شود.
- یک پیمانه شکر، زرده تخم مرغ، شیر و 1/8 قاشق چایخوری نمک را به مخلوط قهوه اضافه کنید و سپس ظرف را روی یک ظرف آب داغ قرار دهید تا ژلاتین ذوب و شکر حل شود.
- قند باقیمانده و 1/8 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید. آن را بپزید تا مخلوط خامهای شود و سپس آن را از روی حرارت بگیرید.
- سفیده و وانیل را هم بزنید تا قلههای سفت ایجاد شود. تخم مرغ را مخلوط کرده و درون قالب قرار دهید.
- 4 ساعت صبر کنید و سپس سرو کنید!