ژله قهوه یک غذای ژاپنی است که معمولاً در تابستان خورده میشود. ژله قهوه را می توانید با شربت شکلات، خامه زده شده یا بستنی ست کرد. در ادامه طرز تهیه ژله قهوه را صورت کامل آموزش می دهیم.
- زمان آشپزی ژله قهوه : 6 ساعت
- تعداد سرو : 4
فهرست محتوا
Toggleمواد مورد نیاز برای ژله قهوه
- ژلاتین (.25 اونس، بدون طعم)
- شکر سفید (3 قاشق غذاخوری)
- آب گرم (2 قاشق غذاخوری)
- قهوه دم کرده (2 فنجان)
دستورالعمل تهیه ژله قهوه
- آب را در یک کاسه کوچک گرم کنید و در ژلاتین مخلوط کنید تا حل شود.
- به ظرف همراه با شکر و قهوه منتقل کنید و بگذارید تا گرم شود.
- به مدت 6 ساعت یا بیشتر در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید.
- با خامه زده شده یا به افزودنیهای دلخواه سرو کنید!
علاوه ژله قهوه ممکن است آموزش تهیه دسر سوفله قهوه برایتان جذاب باشد پیشنهاد می شود حتما مطالعه کنید.