ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » بهبود قهوه در دستگاه فرنچ پرس

بهبود قهوه در دستگاه فرنچ پرس

فرنچ پرس

قهوه موریس – فرنچ پرس یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین دستگاه‌های تولید و عصاره‌گیری قهوه در جهان است. این روش مقرون‌به‌صرفه، آسان برای استفاده و به‌طورکلی کاملاً سازگار است و این‌یک راه ساده برای لذت بردن از قهوه مخصوص در خانه است.

اگر شما یک کاربر معمولی فرنچ پرس هستید، ممکن است بخواهید بدانید که آیا راهی برای بهبود کیفیت قهوه‌ای که تهیه می‌کنید وجود دارد یا اینکه می‌توانید از آن برای تهیه سایر نوشیدنی‌های قهوه نیز استفاده کنید.

کنجکاوی در مورد اینکه فرنچ پرس شما چه توانایی‌هایی دارد و چگونه می‌توانید دم‌آوری خود با این روش را بهبود ببخشید را در زیر با هم مرور می‌کنیم.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چرا فرنچ پرس؟

فرنچ پرس روشی برای تولید غوطه‌وری است، به این معنی که قهوه درحالی‌که در آب غوطه ور است عصاره‌گیری می‌شود.

پس از مدت‌زمان مشخصی برای دم کردن، صافی به پایین فرو می‌رود تا رسوب‌های قهوه را از قهوه دم کرده جدا شود.

ازآنجاکه فیلتر متخلخل‌تر از فیلتر کاغذی است که با روش ریختن آب استفاده می‌شود،

فیلتر این اجازه را به شما می‌دهد تا بیشتر روغن‌های قهوه از آن عبور کند.

بااین‌حال، این مسئله همچنین باعث می‌شود ذره‌های کوچکی از قهوه آسیاب شده در ته فنجان شما باقی می‌ماند.

Amael Candanedo صاحب کافی‌شاپ تخصصی Siete Granos در پاناما توصیه می‌کند که خانه‌داران از فرنچ پرس استفاده کنند:

«فرنچ پرس این امکان را به شما می‌دهد تا تنظیمات کوچکی را بر روی متغیرها انجام دهید.

ارزان است و در همه اندازه و مواد وجود دارد، بنابراین در دسترس است. سرانجام، شما برای اجرای این روش به ابزارهای زیادی احتیاج ندارید.

استفاده از آن بسیار آسان است و شما می‌توانید به‌راحتی قهوه خود را تهیه کنید.»

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مطابق با سایر روش‌های دم کردن، در فرنچ پرس اگر دقیق نباشید، می‌توانند بسیار بخشنده‌تر باشند.

فابیولا سولانو در این خصوص می‌گوید: «با روش‌های ریزشی یا فیلتری، شما باید نسبت به نحوه ریختن آب بسیار مراقب باشید و خیلی سریع آن را انجام ندهید.

با فرنچ پرس چنین خطری وجود ندارد و برای کسی که می‌خواهد برای اولین بار قهوه مخصوص را امتحان کند، یک روش بسیار خوب برای شروع است.»

فرنچ پرس

با یک دستورالعمل استاندارد شروع کنید

هنگام آزمایش با هر روش دم کردن، باید از یک دستورالعمل استاندارد استفاده کنید تا مطمئن شوید که می‌توانید آزمایش را تکرار کنید و به هر تغییری توجه کنید.

در صورت عدم استفاده از آن، در اینجا یک دستورالعمل استاندارد برای فرنچ پرس ارائه می‌دهیم که توسط انجمن تخصصی قهوه توضیح داده‌شده است؛

مانند اکثر روش‌های عصاره‌گیری، می‌خواهید مطمئن شوید که آب، دانه‌های قهوه، آسیاب، کتری، مقیاس، تایمر، قاشق و یک لیوان سرو و همچنین خود فرنچ پرس را تهیه‌کرده باشید.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

این دستورالعمل به سه متغییر نیاز دارد:

قهوه 36 گرم با آسیاب متوسط ​​درشت تا درشت

660 میلی‌لیتر آب گرم که تا 93.5 درجه سانتی‌گراد گرم شده است

آب اضافی برای گرم کردن که تا 93.5 درجه سانتی‌گراد گرم شده است

برای هر فرد اضافی، 12 گرم قهوه و 220 میلی‌لیتر آب دیگر اضافه کنید، اما مطمئن شوید که فرنچ پرس شما به اندازه کافی بزرگ باشد.

با پیش گرم کردن فرنچ پرس با آب گرم اضافی شروع کنید. این آب را دور ریخته و سپس قهوه را به ظرف فرنچ پرس اضافه کنید.

برای بهترین نتیجه، باید درست قبل از دم کردن قهوه را آسیاب کنید.

تایمر خود را شروع کنید و 540 گرم آب داغ را درون گلدان فرنچ پرس بریزید تا قهوه را کاملاً اشباع کنید و درب را بر روی گلدان قرار دهید بدون اینکه پیستون را به سمت پایین فشار دهید.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

بعد از دو دقیقه درب آن را برداشته و قهوه را به آرامی هم بزنید. 120 گرم آب باقیمانده را اضافه کنید، سپس روغن‌ها و رسوب‌های قهوه را که روی سطح شناور هستند، مخلوط شوند.

درب فرنچ پرس را بگذارید و چهار دقیقه صبر کنید، سپس به‌آرامی پیستون را به پایین فشار دهید و در انتها قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.

تغییر انواع متغیرها و تجربه

ازآنجاکه فرنچ پرس‌ها کاربردی ساده دارند، این یک نقطه شروع عالی برای علاقه‌مندان خانگی است که به دنبال آزمایش هستند.

بسیاری از عوامل می‌توانند نتایج شما را تحت تأثیر قرار دهند، ازجمله اندازه آسیاب، دمای آب، انتخاب فیلتر، کیفیت آب و نسبت قهوه به آب.

بازی کردن با یک یا چند مورد از این عناصر، طعم قهوه شما را تغییر خواهد داد.

به‌عنوان‌مثال، اگر قهوه را بیش‌ازحد تلخ می‌بینید، ممکن است بیش‌ازحد استخراج شده باشد و سعی کنید از یک آسیاب درشت استفاده کنید.

برعکس، اگر آبکی یا ترش باشد، ممکن است کم استخراج شده باشد و یک آسیاب ریزتر ممکن است طعم کامل‌تری داشته باشد.

فرنچ پرس

بهبود فنجان قهوه شما

یکی از بزرگ‌ترین مسائل مربوط به فرنچ پرس این است که اغلب رسوبات را در کف یک فنجان باقی می‌گذارد.

آسان‌ترین راه برای بهبود قهوه در قهوه فرنچ پرس از بین بردن یا کاهش این رسوب است.

بیشتر اوقات، این مسئله با کیفیت فیلتر شما همراه است.

تغییر فیلتر که به‌طورمعمول با فرنچ پرس تهیه می‌شود یکی از گزینه‌ها است،

اما همچنین می‌توانید قبل از دم کردن یک پارچه یا فیلتر کاغذ اضافی را درون گلدان قرار دهید.

روش دیگر این است که شما می‌توانید قهوه را از طریق کاغذ یا فیلتر پارچه‌ای پس از دم کردن سرور کنید.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟