قهوه موریس – در سال 1600 قهوه راه خود را به اروپا باز کرد، ابتدا از طریق بندر ونیز، ایتالیا و باز از طریق دریا سفر کرد و سفر کرد و سفرهای دیگری نیز انجام داد. در روزهای قبل پست FedEx، مردم مشتاقانه منتظر حملونقل جدید با شکل نه چندان عالی برخی از موارد بودند و در این هنگام قهوه موسمی خارج از این وضعیت غیرمترقبه متولد شد.
دانههای قهوه، در کشتیهای بزرگ قایقرانی چوبی، مسیر خود را از طریق دریا در پیش گرفتند که میتواند تا 6 ماه طول بکشد تا از هند و سایر مناطق رشد قهوه گرمسیری به اروپا برسد.
در قسمت زیرین این بستههای چوبی، شرایط تاریک، مرطوب و نرم میتوانست قهوه را قبل از رسیدن به بندر اروپا، مرطوب و حتی کپکزده کند.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید
ازآنجاکه قهوه فقط در مناطق گرمسیری رشد میکند، این افراد سرنخ خاصی پیدا نکردند که طعم قهوه تازه و تمیز چیست. آنها از قهوه همانطور که بود استقبال کردند و از تفاوت دیگری خبر نداشتند.
دانه قهوه موسمی در کشتی حبوبات رطوبت خود را از دست میدادند و متورم میشدند و رنگ آنها به رنگ زرد کمرنگ تغییر میدهند (در این شرایط دانههای قهوه تازه و غیرقابل شستشو سبز میشوند) و با تأثیر بسیار خوبی بر روی طعم، بیشتر اسیدیته خود را از دست میدادند.
این قهوه با طعم بینظیر خاکی، همراه با اسیدیته کم، بهسرعت به نوشیدنی ارجح تبدیل شد.
برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
تولید قهوه موسمی در هند
با بهبود روشهای حملونقل و کشتیها، طعم قهوه تغییر کرد. دیگر دانههای قهوه تحت این شرایط نبودند.
قهوه تازه، در حال حاضر طعم روشنتر، تندتر، اسیدیتر و خاکی کمتری داشت.
آنها گفتند: «چه اتفاقی برای قهوه ما افتاد؟» همه روشهای عالی و جدید حملونقل که لوازم خوب را حفظ کردند بهجای بهبود، مشکلی ایجاد کردند.
مردم ناراحت بودند و دوباره میخواستند قهوهای را که عاشقشان شده بود دوباره بخواهند.
طعم اصلی این قهوه از بین رفته بود، اما نه برای همیشه.
در هند اکنون یک فرایند مشترک به نام قهوه موسمی وجود دارد که این طعم را دوباره تولید میکند.
پس از شستشوی دانههای قهوه، بهجای فرآیند خشک شدن معمولی، در فصل مونسون (بادهای موسمی) روی کف انبار پخش میشوند.
آنها بهطور مستقیم باران نمیخورند، اما در عوض، رطوبت ناشی از هوای مرطوب را که میبینند، خیس میشوند.
این روند میتواند تا 16 هفته طول بکشد، با استفاده مجدد از سفر طولانی و مرطوب، طعم قهوه موسمی همانند قبل میشود.