ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » تعریف قهوه قوی در سراسر جهان

تعریف قهوه قوی در سراسر جهان

قهوه قوی

قهوه موریس – قهوه قوی چیست؟ بعضی از افراد از این اصطلاح برای توصیف نوشیدنی غلیظ استفاده می‌کنند، درحالی‌که برخی دیگر آن را با مقدار زیاد کافئین یا رُست تیره‌تر قهوه مرتبط می‌دانند.

تعاریف مختلف زیادی درباره آنچه “قهوه قوی” می‌نامیم در سرتاسر جهان وجود دارد. ازاین‌رو مهم است که صاحبان کافه‌ها، باریستاها و رُستر ها بتوانند آنچه را که مردم می‌خواهند در هنگام درخواست چیز قوی بخواهند درک کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ادراکات مختلف قهوه قوی در سرتاسر جهان، برای فهم بیشتر این امر به تعدادی از متخصصان صنعت مراجعه کردم. این همان چیزی است که آن‌ها برای گفتن در مورد قهوه قوی داشتند.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

علم قدرت در قهوه قوی

انجمن تخصصی قهوه قدرت مقاومت را از نظر “مواد جامد محلول” (TDS) اندازه‌گیری می‌کند. TDS اندازه‌گیری غلظت است. این نشان می‌دهد که چه مقدار قهوه در فنجان ما به آب داغ حل‌شده است.

ابراهیم سعد مسئول آزمایشگاه‌های قهوه Torch در عربستان سعودی است. او به من می‌گوید بدون توجه به مشخصات رُست، “قدرت” را می‌توان از طریق مقدار مواد جامد محلول پس از استخراج در یک فنجان اندازه‌گیری کرد.

درحالی‌که TDS رقمی قابل‌اندازه‌گیری در اختیار ما قرار می‌دهد، درک فردی از آنچه “قدرت” نامیده می‌شود از شخص به شخص دیگر متفاوت است. کلودیا لایت رئیس ایجاد ارزش مشترک در نسپرسو برزیل می‌گوید: «وقتی کسی چیزی را که درک می‌کند “قوی” می‌داند، احساس ماندگاری دردهان آن‌ها ایجاد می‌کند.»

این باعث تقویت حافظه بویایی می‌شود – خاطره‌ای از طعم و بو – که محرک را به‌عنوان یک طعم “قوی” درک می‌کند. به عبارت ساده: هنگامی‌که شما چیزی را چشیده‌اید، مغز شما این موضوع را در برابر سلیقه‌ها و طعم‌های قبلی ارجاع می‌دهد تا تعیین کند که آیا شما آن را قوی می‌دانید یا نه.

قهوه قوی

چگونه مردم قهوه قوی را تعیین می‌کنند؟

کلودیا می‌گوید که برزیلی‌ها انتظار دارند که قهوه به‌شدت برشته شود.

وی می‌گوید، ازنظر تاریخی، بیشتر قهوه‌های موجود در بین مردم برزیل برای پنهان کردن نواقص، مورداستفاده قرارگرفته است.

کلودیا می‌گوید: این عقیده وجود دارد که کباب‌های تیره «قوی‌تر» هستند و «بسیاری از مارک‌های تجاری برای ارتقاء محصولات خود از این ویژگی فرهنگی استفاده می‌کنند.»

کریستیانا آنچوا، مالک Zero Point Espresso Bar در اسپانیا، می‌گوید:

«وقتی مشتریان یک قهوه قوی سفارش می‌دهند، یک نوشیدنی با بادی کامل می‌خواهند.»

به گفته میکالیس دیمیتاکوپولوس، باریستای قهرمان یونان، یک قهوه قوی باید طعم طولانی و به یاد ماندی داشته باشد.

وی می‌افزاید: «برای عموم مردم، بادی ضخیم‌تر به نوشیدنی ضعیف‌تر تبدیل می‌شود.»

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

توماسو بانجینی یک رُستر در فلورانس ایتالیا می‌گوید:

«بسیاری از افراد اینجا قهوه قوی را با فنجانی مرتبط می‌کنند که ازنظر عطروطعم و مزه و تأثیر بسیار زیاد دردهان تأثیر می‌گذارد و نه محتوای کافئین.»

به گفته توماسو، ایتالیایی‌ها در یک فنجان قهوه تلخ را مطلوب‌تر می‌دانند و به دنبال اسیدیته نیستند.

در اندونزی مشتریان قهوه قوی را «سیاه، گرم و تلخ» می‌دانند.

در آفریقای جنوبی مردم قهوه قوی را بر اساس «چقدر قهوه تلخ و مدت‌زمانی که آن را می‌خورید» تعریف می‌کنند.

علیرغم تعریف SCA که این قدرت از طریق TDS اندازه‌گیری می‌شود؛

واضح است که کلمه «قوی» به معنی چیزهای مختلفی برای افراد مختلف است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟