ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » دلایل موفقیت قهوه محلی در فیلیپین

دلایل موفقیت قهوه محلی در فیلیپین

قهوه محلی

قهوه موریس – کشاورزان فیلیپین صدها سال است که قهوه پرورش می‌دهند و این کشور ده‌ها سال است که روبوستای تجاری تولید می‌کند و تولید ویژه عربیکا درصد کمی از صنعت قهوه محلی را تشکیل می‌دهد.

تعدادی از عوامل باعث شده است تا قهوه مخصوص فیلیپین از دسترسی گسترده‌تری برخوردار شود؛

اما بلایای طبیعی، مسائل زیست محیطی و شرایط ناپایدار اقتصادی تولید را در سال‌های اخیر مختل کرده است.

تقاضا نیز به میزان قابل‌توجهی بالاتر از عرضه محلی است: در سال 2018، فیلیپین 170 هزار تن قهوه مصرف کرده است، اما فقط 35 هزار تن تولید کرد است.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

درحالی‌که سال 2020 چالش‌های دیگری ازجمله همه‌گیری ویروس Covid-19 و فوران آتشفشان تائل را به همراه داشت،

اما می‌تواند آغاز دوره جدیدی برای قهوه مخصوص فیلیپین باشد.

برای اولین بار در تاریخ صنعت قهوه فیلیپین، یک قهوه محلی برنده مسابقات قهرمانی ملی باریستا در سال 2020 فیلیپین (PNBC) شد.

در ادامه به دلایل این موفقیت و اهمیت آن برای آینده قهوه فیلیپین می‌پردازیم.

قهوه محلی

تولید کافه فیلیپین

راهبان اسپانیایی برای نخستین بار در سال 1740 قهوه را به فیلیپین و استان لیپا آوردند که به‌زودی پایتخت قهوه این کشور شد.

تولید به‌زودی در سراسر کشور گسترش یافت و در دهه 1800، قهوه از طریق سان‌فرانسیسکو و اروپا و از طریق کانال سوئز به ایالات‌متحده صادر شد.

در اواخر دهه 1800، فیلیپین چهارمین صادرکننده قهوه در جهان بود و در مقطعی از قرن نوزدهم، هنگامی‌که زنگ‌زدگی قهوه محصولات آفریقا، جاوا و برزیل را نابود کرد، تنها منبع قهوه در کل جهان بود.

بااین‌حال، هنگامی‌که سرانجام زنگ‌زدگی قهوه در اوایل دهه 1900 به فیلیپین رسید، تولید قهوه این کشور را ویران کرد

و تقریباً تمام گیاهان قهوه این کشور را ویران کرد و باعث شد بسیاری از تولیدکنندگان به‌طورکلی کشت این محصول را رها کنند.

تولید به‌آرامی در طول قرن بیستم بازیافت شد و در دهه 1950، دولت فیلیپین گونه مقاوم به بیماری را به این کشور وارد کرد.

برای خرید قهوه جامائیکا jamaica coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

بااین‌حال، تولید هنوز خیلی پشت تقاضای محلی است.

طبق اعلام وزارت زراعت، این کشور سالانه بین 75000 تا 100000 تن تنها از ویتنام و اندونزی برای مصرف داخلی وارد می‌کند.

قهوه محلیJC Martinez رئیس‌جمهور فیلیپین توضیح می‌دهد که در سال 2019، بیشتر قهوه‌های تولید شده در کشور از نوع روبوستا بوده است

و تنها درصد کمی به گونه عربیکا اختصاص دارد تنها در سه تا پنج سال گذشته کشاورزان روی افزایش تولید ویژه عربیکا متمرکز شده است.

برای بدتر شدن اوضاع در سال 2020 مجموعه کاملاً جدیدی از چالش برای کشاورزان قهوه فیلیپین بروز کرد.

هنگامی‌که آتشفشان تائل در ژانویه سال 2020 فوران کرد، به بیش از 450 هزار نفر از ساکنان گفته شد که خانه‌ها و مزارع خود را ترک کنند.

تخمین زده می‌شود خسارت به مزارع کشاورزی، محصولات زراعی و دام حدود 577 میلیون پزوی فیلیپین (حدود 11 میلیون دلار آمریکا)

و به بیش از 5000 تن قهوه آسیب‌دیده وارد شود.

رقابت ملی قهوه فیلیپین

از سال 2013 تا 2019، نهاد مجاز برای رویدادهای جهانی قهوه (WCE) در فیلیپین، مسابقات کشوری باریستا فیلیپین (PNBC) بود.

بااین‌حال، در سال 2020، مسابقات جدید با حمایت WCE، رقابت ملی قهوه فیلیپین (PNCC) باهدف بهبود دید جهانی برای صنعت قهوه فیلیپین برگزار شد.

PNCC مسابقات قهرمانی ملی باریستا 2020، مسابقات قهرمانی لاته آرت فیلیپین

و جام Brewer در یک رویداد سه روزه در اوایل ماه مارس برگزار شد.

در این رویداد قهرمان ملی باریستا آدریان ووکانان بود که همچنین قهرمان هنر ملی لاته فیلیپین 2017 نیز در کارنامه خود دارد.

بااین‌حال، برخلاف برندگان قبلی، آدریان با استفاده از یک قهوه محلی – یک نوع آزمایشی از ایتوگون، بنگوت- برنده شد.

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید یک yirgacheffe coffee g1

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

ادرین یک اسپرسو، نوشیدنی شیر و نوشیدنی امضایی تهیه کرد و با هر روش آماده‌سازی، نت‌های طعم دار قهوه را برجسته کرد.

اسپرسو او طعم پرتقال، گیلاس و کاکائو را برجسته کرد، درحالی‌که این نوشیدنی همراه با شیر دارای نت‌هایی از وانیل و کارامل بود.

سازمان دهنده PNCC، نینا گینتو، این نوشیدنی امضا دار را گلی و آبدار، همراه با آناناس، عسل و یادداشت‌های شیرین تمیز توصیف کرد.

برخلاف برندگان قبلی رقابت، ادرین قهوه را خودش انتخاب کرد و بر پردازش و برشته کردن آن نظارت داشت.

با این کار او توانست جزئیات تولید و پردازش خود را با داوران به اشتراک بگذارد و آن‌ها را با افرادی که تولید می‌کنند، متصل کند.

قهوه آدریان به روشی خاص مورد پردازش قرار گرفت.

او از مکش کربنی و همچنین یک تکه مخمر از kombucha که در یک آزمایشگاه رشد کرده بود استفاده کرد.

این قهوه در دهان دلپذیر و خوش‌طعم بود که مخصوص قهوه فیلیپین نیست.

این واقعیت که یک قهوه فیلیپینی برنده PNBC در سال 2020 شد،

گواهی بر این واقعیت است که قهوه‌های تخصصی محلی در بخش کیفیت در حال بهبود هستند.

قهوه محلی

آینده قهوه‌های خاص تولیدشده در فیلیپین

متخصصان قهوه در فیلیپین امیدوارند که قهوه محلی PNCC که در سال 2020 برنده شد،

به جلب توجه قهوه مخصوص محلی تولید شده کمک کند

و در ابتدایی‌ترین سطح، این باعث می‌شود افراد در مورد قهوه فیلیپین صحبت کنند.

قهوه مخصوص فیلیپین به‌طور مداوم در حال رشد است و این واقعیت که می‌توانیم در مورد کیفیت صحبت کنیم،

نشان می‌دهد که کارهایی که در طی دو دهه انجام‌شده است، بالاخره بارور می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟