قهوه موریس – بیماری گیاه قهوه معروف به زنگزدگی برگ قهوه (CLR) در جزیره بزرگ هاوایی، بزرگترین جزیره تولیدکننده قهوه در این ایالت کشفشده است.
خدمات شناسایی ملی وزارت کشاورزی ایالاتمتحده وجود این بیماری قارچی را که بهطور رسمی Hemileia Vastatrix نامیده میشود،
در نمونههای جمعآوریشده توسط یک پرورشدهنده قهوه در منطقه Holualoa، جنوب Kailua-Kona تأیید کرد.
این کشف دو هفته پس از کشف زنگزدگی برگ قهوه برای اولین بار در ایالت هاوایی صورت گرفت.
این نمونهها از یک مزرعه قهوه در منطقه هایکو در جزیره مائوئی تهیه شده است.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
مقامات كشاورزی كشور هنوز زنگزدگی برگ را در سایر جزایر هاوایی كشف نکردهاند و نمونههای مزرعهای در هیلو در جزیره بزرگ منفی بوده است.
کشف زنگزدگی برگ در چندین جزیره هاوایی و بهویژه جزیره هاوایی – که شامل منطقه در حال رشد Kona است و بیشترین حجم ایالت را تولید میکند – تهدیدی جدی برای بخش قهوه هاوایی است،
زیرا این بیماری میتواند بهسرعت گسترش یابد و محصولات قهوه را از بین ببرد.
فیلیس شیمابوکورو-گایزر، رئیس HBOA، در بیانیه مطبوعاتی گفت:
«با ادامه بررسیها در سراسر ایالت، وزارت کشاورزی هاوایی در حال آمادهسازی برای ایجاد قوانینی موقت است که امیدوار است از گسترش قارچ در جزایر آلوده جلوگیری کند.»
برای خرید قهوه جامائیکا jamaica coffee
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
دیده شدن زنگزدگی برگ قهوه برای نخستین بار
این بیماری قارچی اولین بار در دهه 1860 در آفریقای شرقی و سریلانکا شناسایی شد و از آن زمان در سراسر جهان قهوه ساز جای خود را باز کرد.
کشاورزان قهوه خردهمالک در مناطقی از جهان رشد قهوه در آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک هنوز درگیر اپیدمی ویرانگر زنگزدگی برگ هستند که از سال 2012 بهسرعت در حال گسترش است.
شورای کشاورزی هاوایی تخمین زده است که تولید قهوه در ایالت هاوایی در سال 2019 به ارزش تقریبی 54.3 میلیون دلار منجر شده است.
طبق آخرین گزارش آماری در مورد تولید قهوه در هاوایی، تقریباً 7200 جریب سطح زیرکشت قهوه وجود دارد که درنتیجه تقریباً 5.7 میلیون پوند قهوه سبز فرآوری شده دارد.
HBOA یک جلسه بزرگنمایی را برای جمعه، 13 نوامبر، برای بحث در مورد یک قانون موقت برای محدود کردن حرکت گیاهان قهوه در سراسر جزایر هاوایی در نظر گرفته است.
اداره کشاورزی هاوایی یک راهنمای درست برای تولیدکنندگان در رابطه با تشخیص و گزارش عفونتهای احتمالی CLR تهیهکرده است.
در همین حال، انجمن قهوه هاوایی یک صفحه وب برای پروتکل بهداشتی CLR ایجاد کرده است.
انجمن صنعت همچنین یک وبینار چند جلسهای برنامهریزی کرده است که از پنجشنبه 19 نوامبر برای تولیدکنندگان قهوه برای مدیریت کوتاهمدت و همچنین استراتژیها و تحقیقات، منابع و مقررات در رابطه با زنگزدگی برگها تهیهشده است.