قهوه موریس – بدون شک یکی از خوشمزه ترین
و جذاب ترین نوشیدنی های گرم که میتوانید انرا به راحتی در منزل تهیه کنید قهوه لاته است.
آماده کردن نوشیدنیهای گرم در منزل هم برای گرمتر کردن بدن
و هم درمان سریع بیماریهای شایع فصول سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا با تقویت سیستم ایمنی بدن حسابی میتواند کارساز باشد.
قهوه لاته یا قهوه لته ازجمله محبوبترین نوشیدنیهای کافیشاپی با اصالت ایتالیایی
و بر پایه قهوه اسپرسو است که شما میتوانید انواع مختلف آن را در منزل خودتان تهیه کنید.
در این یادداشت طرز تهیه قهوه لاته را با هم مرور میکنیم تا با درست کردن آن در خانه،
از طعم آن لذت ببرید.
فهرست محتوا
Toggleفیلم طرز تهیه قهوه لاته در منزل
مواد لازم برای ۱ فنجان قهوه لاته
شیر کمچرب: دوسوم فنجان
قهوه دمی اسپرسو: ۱ شات
برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید
تهیه قهوه لاته
برای درست کردن کافه لاته ابتدا باید قهوه اسپرسو را بهوسیله دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات، دم کنید.
برای دم کردن اسپرسو ابتدا دانه قهوه را به میزان متوسط آسیاب کنید.
برای درست کردن ۱ شات اسپرسو، ۲۱ گرم قهوه آسیاب شده در سبد قهوه موکاپات بریزید
و آن را بدون فشار دادن قهوه صاف کنید.
در قسمت محفظه آب موکاپات تا حدی که مشخصشده آب سرد بریزید.
مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد.
حالا سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید.
موکاپات را روی شعله متوسط رو به پایین گاز بگذارید تا آب سرد به دمای جوش برسد
و آب با فشار وارد سبد قهوه شود و از میان دانههای قهوه عبور کند.
در مرحله آخر قهوه از لوله محفظه خارج میشود. در این مرحله قهوه اسپرسو آماده است
و بلافاصله باید در فنجان ریخته شود.
طرز تهیه قهوه لاته در خانه بدون دستگاه
تهیه قهوه لاته بدون دستگاه در منزل با سه دستگاه معمول است
با موکاپات یا همان اسپرسو ساز رو گازی با فرنچ پرس و با ایروپرس
روش کار بسیار آسان است
ابتدا قهوه را با هرکدام از ابزارهای فوق آماده میکنیم
و بعد شیر را جدا گانه گرم میکنیم تا دمای آن به 60 تا 70 درجه سانتیگراد برسد
و بعد با همزن دستی مخصوص قهوه یا با فرنچ پرس میزنیم تا کف کند
و بعد آنرا به قهوه اماده شده با ابزارهای بالا اضافه میکنیم
به همین آسانی میتوانیم در خانه و بدون دستگاه اسپرسو قهوه لاته اماده کنیم
برای تهیه قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
تهیه شیر برای قهوه لاته
در فاصلهای که اسپرسو آماده میشود شیر را در یک شیرجوش بریزید
و در حد متوسط گرم کنید. حین گرم شدن شیر آن را با یک همزن سیمی با سرعت زیاد هم بزنید
تا شیر حالت فوم به خود بگیرد و اگر همزن برقی دارید
با همزن برقی این کار را انجام دهید. شیر کمچرب راحتتر فوم میدهد.
اسپرسو را در فنجان بریزید، ابتدا بهآرامی شیر و سپس کف شیر را با قاشق روی اسپرسو بریزید.
کافه لاته شما آماده است و آن را در صورت تمایل با خامه، پودر دارچین یا شکلات تلخ تزیین کنید.