فهرست محتوا
Toggleطرز تهیه قهوه ی ترک قهوه سنتی ترکیه
قهوه موریس – جذوه ظرف دم آوری قهوه ی ترک است که صدها سال پیش توسط عثمانیها اختراع شد. طعم و مزه استثنایی، بادی، عطر، آمادهسازی و ارائه قهوه ی ترک هویتی منحصربهفرد به آن میبخشد که به سنت روزگار آغشته میشود. قهوه را ابتدا باکیفیت عالی عربیکا از آمریکای مرکزی و برزیل تهیه میشود و سپس مخلوط کرده و در یک نور متوسط قرار میدهیم و در آخر آن را درون یک آسیاب بسیار ریز خرد میکنیم به گونه ای که نرمی آن را به خوبی بر روی سرانگشتانمان حس کنیم.
تهیه قهوه ی ترک (یک فنجان):
آب را درون یک فنجان قهوه ی ترک(تقریباً 1.7oz) بریزید و آن را درون یک جذوه کوچک قهوهای برنج، گلدان قهوه بریزید.
برای خرید قهوه ترک turkish coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
دو قاشق چایخوری قهوه ترکی اضافه کنید. درجه آسیاب باید بسیار ریزتر از اسپرسو باشند تا درنهایت به پایین فرو بروند.
حداکثر 2 قاشق چایخوری شکر (در صورت تمایل) اضافه کنید.
نکته: هنگام تهیه قهوه ترکی ، فنجان را با آب داغ پر کنید تا داغ شود. درست قبل از ریختن قهوه، فنجان را خالی کنید.
روی شعله کوچک، حدود یک دقیقه هم بزنید. سپس بدون هم زدن، بگذارید قهوهجوش بیاید. این کار باید 3-4 دقیقه طول بکشد.
قهوه را با یک حرکت سریع داخل فنجان بریزید تا تمام کف آن بهآرامی منتقل شود و همراه با یک فنجان کوچک آب شیرین (همانطور که در ترکیه انجام میشود) سرو کنید.
برای پاک کردن کام، یک جرعه کوچک آب بنوشید و بعدازآنکه قهوهها به پایین فرورفتند، کمکم قهوه را بنوشید.
در بسیاری از نقاط بهخصوص در خاورمیانه مرسوم از که از قهوه تهنشین شده کف فنجان برای گفتن آینده استفاده میشود و به فال قهوه معروف است. وقتی قهوه خود را تمام کردید، فنجان را برگردانید. چند لحظه صبر کنید تا الگوهای قهوه تشکیلشده به حالت جامد درآید.
برای مطالعه بیشتر در خصوص قهوه ترک بر روی عناوین زیر کلیک کنید
قهوه ترک و انواع آن – قسمت نخست
قهوه ترک و انواع آن – قسمت دوم