قبل از هر چیزی به سراغ دو نوشیدنی معجزه گر برویم
فهرست محتوا
Toggleقهوه زنجبیلی و قهوه دارچینی
قهوه و دارچین
جدا از مزه جذاب قهوه و دارچین ترکیب این دو می تواند فواید فوق العاده ای برای ما داشته باشد
قهوه و دارچین به عنوان دو منبع اصلی تامین کننده انتی اکسیدان می تواند در رشد سلولی تاثیر فوق العاده ای داشته باشد و همچنین با افزایش عملکرد بهتر مغز باعث کاهش نشانه های پیری در فرد می شوند
قهوه و دارچین به عنوان دو منبع که ئمانع رشد سلولهای بد در بدن می شوند در کاهش تکثیر سلولهای سرطانی در بدن بسیار موثرند.
ترکیب قهوه و دارچین به بالا بردن سطح متابولیسم در بدن به کاهش وزن کمک می کند
و یکی از مهمترین خواص این ترکیب پایین اوردن مقاومت سلولها در مقابل هورمون انسولین و کاهش احتمال بروز بیماری دیابت می شوند.
قهوه و زنجبیل
زنجبیل بهعنوان یک طعمدهنده دارای خواص درمانی زیاد یکی از این افزودنیهاست.
زنجبیل علاوه بر خواص آنتیاکسیدان، یک ماده مؤثر برای بهبود و درمان سریع
و قطعی سرماخوردگی و آنفولانزا -به خاطر دارا بودن ماده ضد اختناق دکونژستان،
ضد تهوع و کاهشدهنده قند خون و فشارخون و کاهشدهنده ریسک ابتلا به آلزایمر- است.
دارچین هم یکی دیگر از افزودنیهای طعمدهنده است که برای
کاهش قند خون، تب بر، تقویتکننده سیستم ایمنی بدن و دهها خاصیت درمانی
و سلامتی دیگر موردتوجه است. بهطورکلی خواص نوشیدنی قهوه زنجبیلی
و دارچین برای سلامت عمومی بدن بینظیر است.
برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی لینک روبرو کلیک کنید
نوشیدنی قهوه زنجبیل و دارچین
مواد لازم برای 6 فنجان قهوه زنجبیلی و دارچین
- قهوه آسیاب شده دمی: 6 قاشق غذاخوری سرخالی
- پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
- برگه زنجبیل خردشده یا پاستیل زنجبیل، پودر زنجبیل
- یا زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: 1/2 قاشق غذاخوری
- آب سرد: 6 فنجان
- خامه، چوب دارچین یا پوست پرتقال رنده شده برای تزیین جزو موارد اختیاری است.
برای خرید قهوه دمی brewed coffee بر روی لینک روبرو کلیک کنید
طرز تهیه قهوه زنجبیلی
پودر قهوه آسیاب شده، پوست پرتقال، زنجبیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و ترکیب به دست آمده را در محفظه فیلتر دستگاه قهوه ساز خود بریزید و طبق سازوکار دستگاه قهوه سازتان دم کنید. برای درست کردن 1 فنجان از این نوشیدنی مقدار تمام مواد را به مقیاس 1/6 تقلیل دهید.
در زمان سرو برای تزئین از خامه زده، چوب دارچین یا پوست پرتقال استفاده کنید.
جالب است بدانید زمانی که به فنجان قهوه خود
بهجای شکر، دارچین اضافه میکنید بهجای ایجاد مقاومت در سلولهای بدن
در برابر انسولین باعث کاهش مقاومت سلولها در برابر انسولین میشود.
این مسئله در مورد اضافه کردن زنجبیل بهجای شکر هم صدق میکند.
این نوشیدنی را در فصل شیوع بیماریهای ویروسی مثل آنفولانزا
و سرماخوردگی هرروز تهیه و میل کنید تا از ابتلا به این بیماریهای پیشگیری کنید.
درواقع مصرف این نوشیدنی مفید یکی از راههای درمان
و پیشگیری علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان است.
شکل دیگری از قهوه زنجبیلی بدون دارچین با ادویه هندی
1.یک فنجون شیر
2.نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
3. یک سوم قاشق چایخوری پودر ادویه هندی
4. یک قاشق غذا خوری سر پایین قهوه اسیاب شده عربیکا
طرز تهیه قهوه زنجبیلی بدون دارچین با ادویه هندی:
قهوه را با شیر ترکیب کرده رو حرارت ملایم قرار میدهیم
در صورت داشتن دماسنج امتحان میکنیم تا دمای سیر به پنجاه درجه سانتیگراد برسد
بعد ادویه و زنجبیل را به آن اضافه کرده و بعد از ده دقیقه از فیلتر رد کرده و میل کنید
کلام اخر
قهوه به عنوان دومین نوشیدنی محبوب در دنیا (پس از اب) خود دارای خواص درمانی فراوانی است
قهوه به عنوان یکی از بهترین منابع تامین آنتی اکسیدان می باشد و همچنین ویتامین های گروه ب برای سلامتی بسیار مفید است.
حالا تصور کنید قهوه را به جای شکر و خامه شیرین شده و طعم دهنده های مصنوعی با دارچین و زنجبیل میل کنید تبدیل به ترکیب فوق العاده ای شده و اکسیر سلامت به بدنتان می رسانید.
تصور کنید بجای شکر از دارچین استفاده کنید و به اسانی با کاهش مقاومت سلولها در مقابل انسولین به جنگ بیماری دیابت بروید و یا به جای شکر با ترکیب زنجبیل مقاومت بدن را در مقابل انفولانزا و انواع بیماریهای ویروسی بخصوص در فصل زمستان افزایش دهید.