قهوه موریس – قهوه یکی از پیچیدهترین نوشیدنیهای مصرفی ما است. وقتی میگویم نوشیدنی پیچیده شیمیایی، من در مورد ترکیبات معطر خوشمزه صحبت میکنم که به طعمهای بینظیر و خوشمزهای بر زبان شما تبدیل میشوند.
جنس قهوه شامل 4 گونه است؛ که شامل اوژنوئیدس، کانفورا، اکسلسا و لیبریکا میشود. فرض بر این است که گونه عربیکا جهش طبیعی اوژنوئیدس و کانفورا است.
برای اهداف تجاری، بیشترین محصول کانفورا (روبوستا) و عربیکا است که به ترتیب 40٪ و 60٪ تولید جهانی را تشکیل میدهند.
فنجان دارای کیفیت برتر با افزایش اسیدیته (شخصیت) و شیرینی شناخته میشود.
در مقایسه با روبوستا، این مقدار نیمی از کافئین را نسبت به روبوستا دارد که باعث تلخی آن در فنجان میشود، اما همچنین بیشتر در معرض آفات و بیماریها است.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه اوگاندا uganda coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
عربیکا به شرایط سخت رشد در 800-2300 متر ارتفاع با دمای پایدار در محدوده 15-25 درجه سانتیگراد نیاز دارد درحالیکه روبوستا از سطح دریا و در آبوهوای گرمتر و رطوبت بالاتر رشد میکند.
پس کدام یک برای شما مناسب است؟ اگر قهوهای با خاصیت صاف و طعم مشخص را دوست دارید، حتماً باید عربیکا باشد.
کیفیت و هزینههای بالاتر تولید آن باعث میشود تا گرانتر از روبوستا باشد اما بیشتر طعم خود در فنجان نشان میدهد.
آبوهوا در قهوه نوشیدنی پیچیده
تأثیری که محیط میتواند بر عملکرد نوشیدنی پیچیده قهوه شما در فنجان داشته باشد، حیرتانگیز است.
اختلاف اندک در باد و سایه میتواند بر رشد گیلاسهای قهوه و همچنین ارتفاع تأثیر بسزایی بگذارد.
ممکن است فکر کنید که کیفیت در جام، زمین بسیار خاصی را میطلبد و اشتباه نمیکنید –
اما نکته جالب در مورد صنعت تخصصی در حال حاضر این است که چه تأثیری میتواند روی پتانسیل جام هم داشته باشد …
فرآیند فرآوری قهوه
دانههای قهوه دانههای یک گیلاس قهوه هستند و هنگام صحبت در مورد فرآیند فرآوری، ما به روشهای بسیاری برای بیرون آوردن دانههای میوه برای صادرات و بوداده اشاره میکنیم.
سه فرآیند اصلی استفادهشده اینها هستند؛ شسته شده، عسل و طبیعی.
آنها ازنظر میزان میوه در هنگام خشککردن دانهها متفاوت هستند و باعث بروز ویژگیهای متفاوت در نوشیدنی پیچیده قهوه میشود
فرآوری شسته شده: سطح بالاتر اسیدیته، بادی متوسط ، شیرینی متوسط و گزینههای فیلتر خوب
فرآوری عسلی: شیرینی اغراقآمیز و تعادل زیبا، اسیدیته متوسط ، بادی متوسط مناسب برای فیلتر و اسپرسو.
فرآوری طبیعی: اغلب با شیرینی زیاد و اسیدیته پایینتر پر میشوند،
به همین دلیل آنها میتوانند بهعنوان اسپرسو زیبا باشند، اما تفاوتهای زیادی در کیفیت با قهوههای فرآوری شده طبیعی وجود دارد،
بسته به اینکه قهوه از کجاست و چقدر با دقت انتخاب و مرتب شده است.
برای خرید قهوه پرو گرید یک peru coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید
کشاورزان قهوه
قدرت افراد در تأثیر عملکرد قهوه بهعنوان یک نوشیدنی پیچیده باورنکردنی است.
مراقبت و فداکاریای که برای تلاش در جهت کیفیت به این زنجیره تأمین میرسد بسیار طاقتفرسا است،
همچنین درک اینکه بسیاری از موارد برای ایجاد تجربه نهایی در جام کاملاً درست پیش میروند؛ بسیار حائز اهمیت است.
صرفنظر گونهها، آبوهوا یا فرآوری یک قهوه باکیفیت،
کوششی عذابآور را از فردی که آن را تولید میکند میطلبد تا هر تصمیمی را با توجه به کیفیت بگیرد.
نوع کاشت، زمان هرس، درختان سایهدار، زمان کاشت مجدد، زمان برای انتخاب هر گیلاس، نحوه مرتبسازی انواع رسیده و نارس، نحوه پردازش قهوه برای به حداکثر رساندن مشخصات ذاتی آن، چگونه خشککردن، هوشیار بودن با آسیاب و سرانجام هنگام فروش قهوه؛
تصمیماتی است که باید بهدرستی گرفته شود تا همهچیز با هم ترکیب شود و این همه قبل از آن است که ما آن را برشته کنیم و شما آن را دم کنید.
برای تبدیل یک فنجان نوشیدنی پیچیده قهوه به یک تجربه حسی فوقالعاده و خارقالعاده، یک تلاش بسیار خارقالعاده لازم است.
این تلاش صنعت ویژهای را ایجاد کرده است که امروز وجود دارد و نتیجه نهایی آن نوشیدنی پیچیدهای به نام قهوه است.
منبع: north star roast
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
ترجمه و تلخیص از قهوه موریس