قهوه موریس – هندوراس یک کشور کوچک و زیبا در قلب آمریکای مرکزی است و به دلیل شرایط آب و هوایی آن یکی از بهترین مکانها برای رشد قهوه هندوراس است. این کشور در رده هفتم تولیدات قهوه قرار دارد و یکی از بهترین نوع قهوه عربیکا در این کشور تولید میشود.
در اوایل قرن نوزدهم برای اولین بار کشت قهوه در این کشور انجام شد. در ابتدا به دلیل نبود وسایل مناسب حملونقل، قهوه فقط در داخل کشور به فروش میرسید. شرایط آب و هوایی، این کشور بیشتر همانند کشورهای گواتمالا، نیکاراگوئه و کاستاریکا است و همین آبوهوا باعث تولید یک قهوه مرغوب میشود.
از اواسط سال 2000 میلادی بود که تولید قهوه در هندوراس جهش قابلتوجهی داشت و همین پیشرفت در تولید قهوه و افزایش درامد، کشاورزان را ترغیب کرد که در سالهای آتی تولید قهوه خود را افزایش دهند و این کشور را بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه معرفی کنند.
فهرست محتوا
Toggleشرایط آب و هوایی هندوراس
این کشور به دلیل داشتن آبوهوای مرطوب و پر باران شرایط خوبی را برای تولید قهوه ایجاد کرده است؛ اما همین مرطوب بودن هوا باعث ایجاد مشکل در خشککردن دانههای قهوه نیز، میشود.
زمینهای زیر کشت قهوه هندوراس
در کشور زمینهای زیر کشت قهوه به شش بخش اصلی تقسیم میشوند که هر بخش دارای آزمایشگاههای مخصوص، جهت ارائه خدمات رایگان به مزرعهداران است.
بررسی قهوه هندوراس
قهوه هندوراس نسبت به قهوههای گواتمالا، السالوادور و نیکاراگوئه به دلیل طعم و رایحه بسیار قوی آن، طرفدار بیشتری دارد.
قهوه کوپان:
کوپان در غرب این کشور و هم مرز با گواتمالا است و به دلیل هوای مرطوبی که دارد یکی از بهترین مکانها برای تولید قهوه محسوب میشود. این نوع قهوه به دلیل داشتن طعم و عطر شکلاتی شناخته شده است.
قهوه مونتسیلوس:
مونتسیلوس به دلیل داشتن هوای خاص و داشتن ارتفاعی زیاد این فرصت را به قهوه میدهد تا قهوه طعمی شیرین داشته باشد. مونتسیلوس هم مرز با سالوادورا در جنوب غربی هندوراس است. این نوع قهوه دارای رایحهای میوهای و خوشبو و دارای اسیدیته زیادی نسبت به دیگر قهوهها است.
قهوه کومایگوا:
کومایوگا در مرکز کشور واقع شده است و بسیار شبیه به قهوه مونتسیلوس است. طعم شیرین و اسیدیته بالا از ویژگیهای این نوع قهوه است.
قهوه آگالتا:
آگالتا در جنوب شرقی هندوراس واقع شده است و دارای آبوهوای گرمسیری است. این نوع قهوه دارای طعم کاراملی و رایحهای شکلاتی است.
قهوه الپاراوسو:
الپاراوسو در جنوب و هم مرز پاراگوئه است و این نوع قهوه دارای طعم و رایحهای متعادل است.