قهوه موریس – درحالیکه کشور کنیا بهعنوان کشور پرتره 2017 نامگذاری شد، در نمایشگاه جهانی قهوه SCA درخشید و شکی نیست که این کشور یکی از مناطق موردعلاقه صنعت قهوه است؛ اما چه چیزی قهوه ی کنیا را متمایز میکند؟ روشهای فرآوری و انواع مختلف منحصربهفرد قهوه کنیا چه تأثیری بر مشخصات طعم دارد؟
من با سوفی موکوا، فرانسیس کیوکو و بنیامین کیاری از سازمان Fairtrade کنیا (FTOK) صحبت کردم تا پاسخ این سؤالات و سایر موارد را پیدا کنم.
در ادامه بخش دوم این مقاله را می خوانیم:
قهوه کنیا AA SL-28 چیست؟ – قسمت نخست
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه عربیکا کنیا (kenya) بر روی تصویر زیر کلیک کنید
چگونه میتوان قهوه ی کنیا را خریداری کرد
برخلاف بسیاری از کشورهای تولیدکننده قاره آمریکا یا آسیا، در کنیا دولت مقداری کنترل بر تجارت قهوه را اعمال میکند.
بیشتر حبوبات در یک حراج مرکزی خریداری و فروخته میشوند و نظارت بر آن توسط هیئتمدیره قهوه ی کنیا اداره میشود.
بنیامین به من میگوید که اینها بهطورکلی «قوانینی مناسب برای کشاورزان» است، اما اگر کشاورزان بخواهند قهوه را بهطور مستقل بفروشند، این یک چالش است.
به نقل از وی، کشاورزان میتوانند «از این روند» مستثنی شوند، درحالیکه حملونقل، ارتباطات و فروش قهوه توسط بازاریابان انجام میشود.
برخی از تولیدکنندگان احساس میکنند در این سیستم قیمت خوبی برای قهوه خود دریافت نمیکنند.
برای آنها، بین خریدار و کشاورز دست بسیار زیادی وجود دارد – و آنها به بازاریاب اعتماد ندارند که قهوه را در حد توانایی خود تبلیغ کنند، یا حتی در مورد قیمت دریافتی آیا حقیقت را بیان میکنند.
تولیدکنندگان کنیا علاقه زیادی به قهوه دارند – بههرحال آنها «بچههای قهوه» هستند؛ اما حقوق کم و کمبود نمایندگی میتواند اشتیاق را به ناامیدی تبدیل کند.
اخیراً دولت در پاسخ به برداشتهای منفی از حراج مرکزی، برخی از محدودیتهای تجارت مستقیم را از بین برد.
این امر فروش و صادرات قهوه خود را برای کشاورزان آسان میکند
و چالش بعدی کمک به تولیدکنندگان برای دریافت قیمت مناسب حبوبات و افزایش شفافیت در زنجیره تأمین است.
پاسخ به تغییر فضای نمایش قهوه ی کنیا
تیم به من میگوید که آنها در حال حاضر BEANSTITUTE را راهاندازی میکنند، سازمانی که بیشتر از طریق کمکهای مالی تأمین میشود و توسط داوطلبان کار میکند.
بهمحض تأمین اعتبار کامل – امیدوارم قبل از ماه اوت – آنها به این تحولات جدید در تجارت قهوه کنیا پاسخ خواهند داد.
هدف آنها تسهیل شفافیت بیشتر است که سرانجام در دسترس است و آنها میخواهند این شفافیت نهتنها برای مصرفکننده، بلکه برای کشاورز نیز وجود داشته باشد.
در حال حاضر، با حراج مرکزی، تیم به من گفت که کشاورزان گاهی اوقات تصور نمیکنند که قهوه آنها پس از پردازش چه اتفاقی برای آن میافتد.
آنها دوست دارند تولیدکنندگان بدانند که قهوه خود چه امتیاز حجامتی دریافت کرده و چه کسی آن را خریداری میکند.
فرانسیس توضیح میدهد که دقایقی قبل از مکالمه ما، آنها از یک خریدار شنیدهاند
که یک قهوه خاص 93 امتیاز کسب کرده است – اما تولیدکننده ایدهای از این واقعیت نداشت.
او میگوید شرایطی از این دست بسیار شایع است.
آنها نمیتوانستند صبر کنند تا به کنیا برگردند و به تهیهکننده خبر خوب را اطلاع دهند.
برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
گسترش دانش در میان تولید کنندگان
تولیدکنندگان سزاوار دانش مانند این هستند. به آنها کمک میکند درک کنند که قهوه چقدر ارزش دارد و تأثیر کار سخت آنها چیست.
علاوه بر این، BEANSTITUTE به کشاورزان در مورد زراعت، بو دادن و حجامت قهوه و نحوه تجزیهوتحلیل دانههای خودشان آموزش میدهد.
این امکان را میدهد حتی آن دسته از کشاورزان که از طریق بازاریاب به کار خود ادامه میدهند از قهوه خود دفاع کنند.
این ممکن است به آنها کمک کند تا قیمت عادلانهتری دریافت کنند.
هر منطقه تولیدی منحصربهفرد است.
خاکهای مختلف، آبوهوا، واریتهها و روشهای تولید / فرآوری، قهوههای متمایزی را ایجاد میکنند که در مورد کنیا، به دلیل پیچیدگی معروف هستند.
همچنین هر کشوری چالشهای خاص خود را دارد، چه زیرساختها، مقررات دولتی، یا آفات و بیماریها.
دیدن اینکه چگونه در کنیا به موضوع شفافیت پرداخته میشود هیجانانگیز است.
شناخت بیشتر در مورد این قهوههای با کیفیت بالا خریداران را قادر میسازد تا واقعاً از آنها قدردانی کنند.