قهوه موریس – انتخاب بستهبندی مناسب تنها یکی از راههای جلوگیری از تخریب قهوه سبز بهوسیله اکسیژن است.
خوآن وارگاس از شرکت فازنداس کلم میگوید: «معمولاً یک تولیدکننده پس از فرآوری قهوه، آن را داخل انبار رها میکند. درحالیکه نمیداند چه زمانی آنها را خواهد فروخت. اگر در این مدت، دانههای قهوه در معرض اکسیژن قرار گیرند، شما سرمایه زیاد و تلاش و زحمات و حتی سود خود را از دست خواهید داد.»
«اولین پیشنهاد این است که حتماً از شرایط انبار مطلع شوید. حتی اگر بستهها دارای عایق خوبی هستند بازهم ممکن است که از محیط خارج بسته، عوامل به داخل بسته تأثیرگذار باشند.»
او تأکید کرد: «اگر محیط اطراف مرطوب باشد، قطعاً بر روی محصولات تأثیرگذار خواهد بود.»
فهرست محتوا
Toggleبستههای دارای عایق رطوبتی بالا در قهوه سبز
پرفسور بورم میگوید: «این نوع از بستهها دارای ساختاری هستند که اجازه تبادل گاز و آب را بین هوای داخل بسته و هوای اطراف نمیدهد. بهعبارتدیگر نفوذناپذیری این بسته بسیار بالاست.»
همچنین میتوان گفت که این بستهها مانع از فرار گاز و نفوذ رطوبت محیط اطراف به داخل بسته میشوند.
به اینگونه که انگار فضایی شبیه به خلأ شبیهسازی کردهایم. در این شرایط، کیفیت قهوه به مقدار زیادی حفظ خواهد شد.
دانههای قهوه به تنفس خود ادامه میدهند تا زمانی که میزان اکسیژن بسیار کم شده و میزان دیاکسید کربن بهشدت افزایش یابد.
راهکارهای کاربردی برای محافظت از قهوه سبز
تا حد امکان باید اکسیژن از بستههای قهوه خارج شود و سطح پلاستیکها کاملاً صاف باشد. هوای باقیمانده در داخل بستهها نیز میتواند مشکلساز باشد.
این عمل مدتی طول میکشد ولی اگر بهخوبی انجام شود، نتیجه حاصل، ارزشش را دارد. نتیجه این عمل قهوه سبز باکیفیت بالاتر و شرایط بهتر نگهداری در داخل کانتینر است.
ما به دنبال این هستیم که قهوهای که میخریم، میفروشیم و رُست میکنیم، همان کیفیتی را داشته باشد که در هنگان خشک شدن در مرحله فرآوری داشته است؛ اما برای رسیدن به این هدف، باید به تمام جزئیات توجه کنیم.
لذا از توصیههای فوق پیروی کنید. به شرایط انبار خود توجه داشته باشید و مطمئن شوید که قهوه خود را در بستهبندیهای مناسب نگه میدارید.