ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » نحوه استفاده از قهوه ساز کمکس

نحوه استفاده از قهوه ساز کمکس

کمکس

قهوه موریس – پیتر شلومبوم چیزهای زیادی را اختراع کرد، اما کاملاً نسبت به سیستم‌های سرمایشی متعصب بود. تلاش او برای یخچال و چگونگی بهبود آن از طریق فرآیندهای شیمیایی، مکانیکی و مهندسی بیشتر زندگی او را به خود مشغول کرد که منجر به اختراع یک قهوه ساز شد. آن قهوه ساز کمکس است. درحالی‌که شلومبوم به سردخانه وسواس داشت، چیزهای زیادی را اختراع کرد و یکی از آن‌ها قهوه ساز کمکس بود که ابتدا در سال 1939 طراحی کرد. در سال 1940 بهبود یافت و در سال 1941 که سرانجام ساخته شد، دوباره بهبود یافت و فروخته شد.

کمکس بعد از سیستم Melitta دومین دستگاه قدیمی فروش قهوه است که به‌طور مداوم فروخته می‌شود.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چگونه می‌توان با یک دستگاه قهوه ساز کمکس قهوه دم کرد

بیایید ابتدا در مورد مقدار قهوه مورداستفاده صحبت کنیم. Chemex توصیه می‌کند «1 قاشق غذاخوری گرد به ازای هر 5 اونس دم کرده». در متریک، این تقریباً 8.5 گرم (یک قاشق غذاخوری سطح 7 گرم) در هر 150 میلی‌لیتر قهوه موردنظر است. این یک گرم قهوه در هر 17.5 میلی‌لیتر آب یا نسبت 1: 17.5 است. به‌عبارت‌دیگر، این 5.75 گرم در هر 100 میلی‌لیتر دم‌کرده است. این یک منطقه است که ما با کمکس متفاوت هستیم و دلیل آن این است که کمکس این نسبت را بر روی کباب‌های خیلی تیره‌تر از حد معمول قرار می‌دهد.

برای دم کردن قهوه با قهوه ساز کمکس، شما به موارد زیر احتیاج دارید:

یک دستگاه قهوه ساز کمکس (ما برای این نمایش از مدل دسته شیشه‌ای 8 فنجانی استفاده می‌کنیم)

قهوه خوب و تازه بوداده

آسیاب باکیفیت

یک مقیاس

یک کتری

تایمر (گوشی هوشمند شما این کار را انجام می‌دهد)

به‌صورت اختیاری، یک چوب خرد یا یک چوب همزن. چوب خرد با استفاده از قرار دادن آن در کمکس قبل از دم کردن، ترفندی است که استفاده می‌شود، بنابراین مانعی در برابر کاغذ صافی ایجاد می‌کند و از چسبیدن آن به شیاف ریختن کمکس جلوگیری می‌کند.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مراحل تهیه قهوه با قهوه ساز کمکس

در ابتدا کتری آب را روی شعله گاز قرار دهید

فیلتر مربع کمکس را از جعبه برداشته و آماده شکل دادن به آن شوید.

برای شکل دادن به فیلتر مربع کمش، با جدا کردن یکی از چهار چین کاغذ، فیلتر کمکس را به شکل مخروط درآورید و آن‌ها را در گوشه‌های مخالف گره بزنید.

فیلتر را داخل دستگاه کمکس قرار دهید، درحالی‌که 3 کاغذ در مقابل فوران آب قرار دارد.

فیلتر را بشویید؛ وقتی کتری جوش آمد، کاغذ صافی را به‌آرامی اشباع کرده و با حدود 250 میلی‌لیتر آب جوش شستشو دهید، سپس کتری را دوباره روی منبع گرما قرار دهید تا جای جوش باقی بماند.

سعی کنید مهروموم خوبی بین کاغذ فیلتر و دیواره‌های شیشه Chemex ایجاد کنید. این یک امر اساسی است تا Chemex به‌درستی کار می‌کند.

اطمینان حاصل کنید که ناحیه آبریز مهروموم نشده است – که هنوز یک منطقه جریان آزاد بین آن و کاغذ فیلتر وجود دارد – بنابراین قهوه شما می‌تواند به‌درستی دم بکشد.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه خود را آسیاب کنید

آسیاب کمکس نسبت به آسیاب Hario V60 کمی درشت است. از نظر دانه‌بندی مانند نمک کوشر به نظر می‌رسد.

قهوه را به فیلتر اضافه کنید. اگر طرف آن را بارگیری کردید، آن را با چوب قلم یا چوب خرد خود دوباره توزیع کنید.

هنگامی‌که کتری آخرین جوش خود را به مدت حدود 30 ثانیه خاموش کردید، تایمر خود را شروع کرده و آماده ریختن شکوفه شوید.

«ریختن شکوفه» را آغاز کنید. این تقریباً 2 برابر حجم قهوه است (ما از 45.5 گرم قهوه برای تولید 700 میلی‌لیتر قهوه استفاده می‌کنیم، بنابراین ریختن شکوفه ما حدود 90 گرم آب است).

مکث 30 ثانیه‌ای

درحالی‌که شکوفه کاملاً زمین را اشباع می‌کند، 30 ثانیه مکث کنید.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز V60 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

پور دم را شروع کنید

ابتدا دم ​​کن را در حدود 45 ثانیه شروع کنید. برای اشباع کامل و تحریک قهوه از دایره‌های متحدالمرکز استفاده کنید. ما می‌خواهیم در این اولین ریختن تقریباً 3/5 از حجم دم را بریزیم، بنابراین به حدود 400 گرم بروید. برای سرعت جریان کمتر از 5 گرم در ثانیه تلاش کنید. تا وقتی کارتان تمام شد، باید حدوداً 2 دقیقه از زمان دم کشیدن فاصله داشته باشید.

مکث دوم

مکث 30 ثانیه‌ای تقریباً برای شروع ریختن تقریباً در ساعت 2:30 آماده شوید.

پور نهایی

ریختن دم‌کرده نهایی خود را شروع کنید. به 700 گرم در میلی‌لیتر بریزید پس از اتمام باید حدود 3.5 دقیقه فاصله داشته باشید.

اتمام دم

منتظر پایان دم بمانید. بسته به حجم دم‌کرده، زمان دم می‌تواند بین 3.5 دقیقه تا 7.5 دقیقه باشد. با 700 میلی‌لیتر، حدود 5.5 دقیقه زمان می‌خواهیم.

قهوه را سرو کنید و لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟