قهوه موریس – شما سزاوار این هستید که یک فنجان قهوه با عطروطعم عالی بنوشید؛ اما برای اینکه قهوه خود را با طعم و عطر عالی بنوشید باید چندین مورد را در خصوص دمآوری با فرنچ پرس مد نظر قرار دهید.
در این مقاله رایجترین اشتباهات را در دمآوری با فرنچ پرس و راههای رفع این مشکلات را با هم بررسی میکنیم و اگر بتوانید از بروز این مشکلات جلوگیری کنید، قهوهای با طعمی شگفتانگیز خواهید داشت.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press بر روی تصویر زیر کلیک کنید
-
شما از قهوه بد استفاده میکنید
درحالیکه خطاهای موجود در این فرایند میتواند بر طعم قهوه فرنچ پرس تأثیر بگذارد، میتواند از کیفیت دانه قهوهای که استفاده میکنید نیز باشد. عطروطعم قهوه فرنچ پرس مستقیماً از دانه قهوه میآید، بنابراین برای تهیه قهوه با کیفیت از یک فروشگاه معتبر خرید کنید.
در این میان باید تفاوت بین دانههای قهوه عربیکا و روبوستا را بدانید. بسته به ترجیحات سلیقه خود، باید تصمیم بگیرید کدام یک را بیشتر دوست دارید. دانههای عربیکا معمولاً شیرینتر بوده و بوی دلپذیر بیشتری دارند. روبوستا تلختر است، به این معنی که کافئین بیشتری خواهید داشت.
-
شما از درجه آسیاب نامناسب استفاده میکنید
فیلتر فرنچ پرس بهگونهای طراحیشده است که بتواند قهوهها را بهدرستی عصارهگیری و مانع از ورود آنها به فنجان شود. بسته به نوع مدلی که شما دارید، فیلتر بهاندازه کافی مناسب نیست که بتواند تمام از ورود تمام ذرات به فنجان جلوگیری کند.
قبل از قرار دادن دانههای قهوه از طریق فیلتر، باید مطمئن شوید که آنها درست بهاندازه نمک دریایی هستند. این اندازه به فرنچ پرس اجازه میدهد تا بهطور مؤثری دمآوری شود و از آسیابهای شناور جلوگیری کنند.
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
-
شما از آب خیلی گرم استفاده میکنید
دمای مطلوب آب برای یک فرنچ پرس در حدود 202 درجه فارنهایت (حدوداً 95 درجه سانتیگراد) است که کاملاً جوش نیست. اگر فراتر از این دما باشد، مناسب دمآوری با فرنچ پرس نیست و باید منتظر بمانید تا دما تا میزان درست آن کاهش یابد.
اگر از آب خیلی گرم استفاده کنید، قهوه آسیاب شده را میسوزاند و روی طعم آنها تأثیر منفی میگذارد. برای اطمینان از بهترین طعم قهوه در فرنچ پرس خود، باید مراقب باشید که آن را در این محدوده دمای ایدئال نگه دارید تا یک نوشیدنی قهوه موفقیتآمیز حاصل شود.
-
از مقیاس استفاده نمیکنید
یکی دیگر از موانع دمآوری با فرنچ پرس با کیفیت، نسبت قهوه به آب است.
شما بهمرور زمان در مورد مقدار صحیح استفاده از آن ایده خوبی خواهید گرفت،
اما مقیاس شما را قادر میسازد تا روی یک روش قابل اعتماد متمرکز شوید.
همه افراد دارای ترجیحات مختلف طعم و مزه هستند،
اما شما باید برای اطمینان از بالاترین کیفیت قهوه، یک نسبت قهوه به آب 1:12 داشته باشید. مقیاس برای اندازهگیری به شما یک عدد ثابت میدهد.
برای مطالعه بیشتر
تفاوت در میزان کافئین در روشهای دمآوری قهوه اسپرسو و فرنچ پرس
طرز تهیه قهوه دمی با فرنچ پرس
اهمیت اندازه آسیاب در عصارهگیری قهوه
-
از یک تایمر استفاده نمیکنید
زمان در تهیه یک فنجان با کیفیت قهوه فرنچ پرس بسیار مهم است.
اگر از حدس زدن استفاده میکنید تا تصمیم بگیرید چه مدت برای دمآوری نیاز است، شما قهوهای مناسب نخواهید داشت.
بسته به اینکه آیا شما یک لیوان سبک، معمولی یا قوی میخواهید، باید تایمر خود را برای نتیجه دلخواه تنظیم کنید و هر بار که دم کردهاید، آن را ثابت نگه دارید.
بدون تایمر برای رعایت آن، قهوه شما طعم دقیقی را که میخواهید به شما نمیدهد.
-
نگاه داشتن بیشازحد قهوه در فرنچ پرس
اگر قهوه خود را بعد از اتمام مراحل تولید و دمآوری در فرنچ پرس نگه دارید، محصول نهایی شما بیشازحد تلخ میشود.
شما باید مطمئن شوید که تمام قهوه دمآوری شده را از فرنچ پرس خارج کردهاید.
بهترین روش این است که مقداری را که میخواهید بنوشید، تهیه کنید و بهمحض انجام کار محتویات باقیمانده را استفاده نکنید.
برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید
-
شما در همان ابتدا قهوه و آب را مخلوط میکنید
برای اطمینان از بهترین فنجان قهوه فرنچ پرس، باید اجازه دهید قهوه بدون هم زدن بنشیند.
اگر تصمیم دارید که مخلوط دم را در ابتدای کار ترکیب کنید، نمیتوانید به همان اندازه طعم استخراج کنید.
هنگامیکه آب میریزید، مطمئن شوید که همه آن را رها کرده و سپس به آن دست نزنید.
وقتی اجازه دهید که دمآوری مسیر طبیعی خود را طی کنید، طعم قهوه شما تازه خواهد بود.
- فرنچ پرس خود را بعد از هر بار تمیز نمیکنید
اگر بعد از استفاده از آن، فرنچ پرس خود را تمیز نکنید، فنجان قهوه آینده شما اسیدی خواهد بود.
برای اطمینان از طعم تازه بودن تمام فنجانهای قهوهتان، هر بار باید سیستم تمیز کردن را داشته باشید.
هنگام تمیز کردن، به دنبال دانههای آسیاب شده قدیمی و روغنهای مضر و از بین بردن آنها باشید.
نتیجهگیری
همانطور که دیدید، فکر و مراقبت زیادی وجود دارد که باعث میشود فنجان شخصی قهوه فرنچ پرس از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.
حیاتیترین عنصر سازگاری است که در مورد زمان تولید دم، مقیاسگذاری، کیفیت و درجه آسیاب، در هر مرحله از فرآیند اعمال میشود.
فرنچ پرس شما را قادر میسازد تا سلیقه موردنظر خود را کنترل کنید،
بنابراین باید حتماً یک روش مطمئن پیدا کنید که برای شما مفید باشد.