ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژه نامه قهوه: آراستن Grooming

واژه نامه قهوه: آراستن Grooming

Grooming

قهوه موریس –  مفهوم آراستن، Grooming پخش قهوه در سراسر سبد است و امکان بستر توزیع‌شده یکنواخت‌تری وجود دارد که به‌نوبه خود باعث می‌شود آب به‌طور مساوی‌تری از تمام قهوه‌ها استخراج شود.

این اصطلاح به جابجایی آسیاب قهوه در سبد قبل از له شدن و دم کشیدن در پرتافیلتر گفته می‌شود.

تکنیک‌های مختلفی وجود دارد. سال‌ها به طول می‌کشید تا یک باریستای حرفه‌ای تسلط می‌یافت.

در این روش، شما به‌طور مؤثر از انگشت شست و انگشت خود برای چرخاندن و پخش دور قهوه استفاده می‌کنید. با روش “شمال، شرق، جنوب، غرب”، از انگشت اشاره برای حرکت مستقیم در بالای قهوه در هر جهت استفاده می‌کنید.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

اکنون هر دو این موارد کمتر دیده می‌شود.

در دنیای شن و سیمان، ارتعاش مؤثرترین روش تسطیح است و صرفاً ضربه زدن به‌صورت افقی و عمودی بر روی سبد بسیار مؤثر است.

در این خصوص ابزارهای خاصی نیز ایجاد شده است. توزیع‌کننده قهوه Ona توسط قهرمان جهانی باریستا، Saša Šestić ایجادشده است: شما ابزاری را که شبیه دیسک با پایه پروانه است، در بالای فیلتر پرتافیلتر قرار می‌دهید و دستگاه را می‌چرخانید تا قهوه برای شما مناسب شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Grooming

This term refers to the moving around of the grounds in the basket before they are tamped and brewed in the portafilter.

The concept behind grooming is to spread the coffee throughout the basket, allowing for a more uniformly distributed bed, which in turn allows the water to more evenly extract from all the coffee.

There are varying techniques. For many years, the “stockfleth” was mastered by many a professional barista.

In this technique, you effectively use your forefinger and thumb to spin and spread the coffee round.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

With the “north, east, south, west” method, you use the index finger to move straight atop the coffee in each direction.

Both these are less common now. In the world of laying sand and cement, vibration is the most effective levelling technique, and simply tapping the basket horizontally and vertically is very effective.

It also neatly avoids the busy barista having a constantly brown finger.

Specific tools have also been created. The Ona Coffee Distributor was created by World Barista champion Saša Šestić: you place the tool, which resembles a disc with a propeller-like base, atop the portafilter and spin the device to level the coffee for you

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟