ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژه نامه قهوه: آسیاب کردن قهوه Grinding

واژه نامه قهوه: آسیاب کردن قهوه Grinding

Grinding

قهوه موریس – آسیاب قهوه Grinding هم‌زمان بسیار ساده و فوق‌العاده پیچیده است.

ازیک‌طرف، ما به‌راحتی قهوه را به قطعات کوچک‌تر خرد می‌کنیم.

از سوی دیگر، ما نیاز به ایجاد توزیع‌های مختلف در اندازه ذرات و قطعات مختلف قهوه در دماهای مختلف هستیم.

این یک مثال عالی برای یافتن یک دنیا با جزئیات است. آسیاب Grinding کاملاً یکنواخت قهوه غیرممکن است، بنابراین همه آسیاب‌ها مخلوطی از اندازه‌های مختلف هستند.

با استفاده از تجهیزات پیشرفته به نام آنالیزور ذرات، می‌توان دقیقاً تعداد قطعات ما در هراندازه و تعداد قطعات مختلف را ثبت کرد.

قطعات واقعاً کوچک “انتها” نامیده می‌شوند درحالی‌که قطعات بزرگ (البته به‌طور نسبی) تخته‌سنگ‌ها هستند.

درجه به‌عنوان آسیاب Grinding قهوه کوچک‌تر از 100 میکرون تعریف می‌شود. میکرون یک میلیونیم متر است که به طرز مضحکی کوچک است.

به‌عنوان‌مثال، اندازه قطرات آب در غبار 10 میکرون و یک ورق کاغذ معمولی 100 میکرون ضخامت دارد.

هرچه آسیاب Grinding قهوه‌ها ریزتر شوند، حل شدن محتوای آن‌ها در آب راحت‌تر خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟