قهوه موریس – «قهوه خود را در فریزر Freezing قرار دهید» توصیهای رایج در مورد نگهداری قهوه در آشپزخانه است که برای طولانیتر کردن کیفیت قهوه شما تا حد امکان پیشنهاد میشود. معلوم است که این توصیه کارایی دارد. از انجماد Freezing برای حفظ بسیاری از انواع مختلف مواد غذایی استفاده میشود؛ اما سؤالی که پیش میآید این است که آیا انجماد و گسترش محتوای آب قهوه میتواند به آن آسیب برساند.
پاسخ «احتمالاً» است. وقتی آب موجود در مواد غذایی یخ میزند، دیوارههای سلولی دچار پوسیدگی میشوند.
شما این کار را بهطور چشمگیری در میوهها و سبزیها با محتوای آب زیاد مانند گوجهفرنگی مشاهده میکنید که یخزده میشوند.
قهوه سبز حدود 11 درصد رطوبت دارد و همین مسئله باعث یخزدگی کمتری میشود. (آن را با مقدار 94 درصد آب موجود در گوجهفرنگی مقایسه کنید.)
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید
قهوه بو داده رطوبت کمتری دارد و ازنظر میزان آب یخ زده تقریباً مشکلی نخواهد داشت. یک مطالعه دانشگاهی اخیر همچنین نشان داد که دانههای قهوه بوداده یخزده شکنندهتر هستند و بسته به دمای لوبیای قهوه متفاوت است.
این مسئله رمز و راز این مسئله را نشان میدهد که چرا قهوه در طول روز بهطور متفاوتی در کافیشاپها جریان مییابد زیرا آنها شلوغتر میشوند و دما تغییر میکند.
لوبیای قهوه یخزده همچنین عطرهای بیشتری را حفظ میکند که میتواند منجر به یک قهوه بامزه بهتر شود.
نکته مهم این است که قهوه را در کیسهای بستهشده با کمترین میزان اکسیژن فریز کرده و بلافاصله قبل از جذب رطوبت توسط قهوه آن را آسیاب کنید.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Freezing
“Stick your coffee in the freezer” is a common bit of kitchen advice offered to prolong the quality of your coffee for as long as possible.
It turns out that this advice has legs. Freezing is used to preserve many different food types. There is a question over whether the freezing and expansion of water content in the coffee can damage it.
The answer is “possibly”. As the water in any foodstuff freezes, cell walls get ruptured; you see this most dramatically in fruits and vegetables with high water content, like tomatoes, which defrost into a mushy state.
Green coffee has around an 11 percent moisture content, which makes this less of an issue.
(Compare that to the 94 percent water content in the tomato.) Roasted coffee has even less moisture and there would be almost no difficulty with frozen water content.
برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Storing green coffee frozen has proved very successful in preventing it from tasting at all “agey”, and it also introduces the idea of vintages, which up until now has been nonexistent in coffee due to its perishability.
A recent academic study also showed that frozen roasted coffee beans are more brittle and that beans grind differently depending on their temperature.
This solves the mystery of why coffee flows differently throughout the day in coffee shops as they get busier and equipment changes temperature.
Frozen beans also retain more volatile aromatics, which can lead to a better-tasting coffee. The key, however, is to freeze the coffee in a sealed bag with as little oxygen as possible and to grind immediately (while still frozen) before the beans attract moisture