قهوه موریس – کشور اکوادور Ecuador در میان تولیدکنندگان قهوه در گروه کشورهای پر از پتانسیل قرار میگیرد.
یک قهوه عالی از اکوادور میتواند پیچیده و شیرین باشد و دارای نتهای میوهای به دنبال آن، یک بادی یا تنواری متوسط و یک اسیدیته دلپذیر و بینظیر باشد.
این قهوهها احتمالاً در آینده زیادتر میشوند، اما هنوز تعداد کمی و بافاصله از هم قرار دارند.
سرمایهگذاری در بخش قهوه تخصصی ثابت میکند که قهوههای ویژهای در کشور پنهانشدهاند و ارزش جستجوی آن رادارند.
در داخل این کشور، قهوه فوری محبوبیت بالایی دارد و به دلیل هزینهها، عمدتاً قهوه از ویتنام وارد میشود.
تولید قهوه در اکوادور بهطور پیوسته در حال رشد است و ریزگردهای مختلف فرصتهای مختلفی را برای قهوه استثنایی و تخصصی این کشور فراهم میکند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Ecuador
This country falls into the “full of potential” category.
A great coffee from Ecuador can be complex and sweet, with sought-after fruit notes, a medium body, and a pleasing and unique acidity.
These coffees are becoming more likely, but they are still few and far between. Investment from the speciality sector is proving that great coffees are hiding in the country and are worth seeking out.
Internally, instant coffee is most popular and, due to costs, is mainly imported coffee from Vietnam.
Coffee production has been steadily growing in Ecuador and the multiple microclimates provide varying opportunities for exceptional coffee