قهوه موریس – عربیکا Arabica یک ویژگی رایج در بستهبندی قهوه است که در همهجا بهعنوان نشانهای از کیفیت شناخته میشود.
عربیکا نام گونهای از قهوه است که بهصورت گسترده کشت میشود.
گونه روبوستا نیز گونهای دیگر از انواع قهوه است که همانند عربیکا کشت انبوه میشود.
اگرچه گونه لیبریکا نیز در این میان بهصورت محدود در نقاط مختلف کشت میشود.
بسیاری از قهوههایی که ما آنها را با درجهبندی جهانی و اساساً با عنوان «طبقهبندی ویژه» میشناسیم از گونه عربیکا یا نزدیک به آن هستند.
بااینحال این عنوان و گونهها کیفیت را تضمین نمیکنند و بیشتر بهعنوان یک کالای خاص دارای خاصیت تجاری شناخته میشوند.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه عربیکا از سایت فروشگاهی قهوه موریس کلیک نمایید.
ازآنجاییکه عربیکا در بازار کالاهای خاص ارائه میشود، بیشک شما تنوع بسیاری از دانههای قهوه عربیکا را با بستهبندیهای شرکتهای مختلف دیدهاید.
عربیکا را میتوانید در ارتفاعات اتیوپی جستوجو کنید که همچنان بیشترین تنوع ژنتیکی زیرگونههای عربیکا را دارد.
دامنه طعمی این گونه بسیار پیچیده است، زیرا انواع مختلف با سایر عناصر ترکیب میشوند و پروفایلهای طعمی متمایز و متنوعی را ایجاد میکنند.
همانطور که از مدخل مربوط به گونههای مرتبط با قهوه C. eugenioides مشاهده خواهید کرد، عربیکا اصل و نسب خود را در دانه روبوستا دارد و تلاقی بین این دو گونه همواره موردمطالعه قرار میگیرد.
هیبریدهای عربیکا- روبوستا مانند انواع Catimor میتوانند نتایج باکیفیتی را در فنجان قهوه نمایان کنند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه کانیس 100 درصد عربیکا (canis coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Arabica
Arabica is a common billing adorning coffee packaging everywhere, intended as a sign of quality.
Coffea arabica is the name of the most widely grown coffee species in the world.
(C. robusta is the other widely grown species, though a couple of others, such as C. liberica, show up here and there.) All of the world’s highly graded coffees and essentially those that we would classify as “speciality” are of the Arabica species, or closely related to it.
This is why you will see it noted on a package as a major selling point.
However, the species itself does not guarantee quality and there is far more commercial-grade Arabica than there is speciality.
As Arabica is a given in the speciality market, you will more likely see the specific variety of Arabica noted on the packaging of speciality coffee companies.
Arabica itself can be traced back to the Ethiopian Highlands, where there is still the most genetic diversity of C. arabica varieties (subspecies).
برای خرید قهوه لیندی 100 درصد عربیکا (lindi coffee) بر روی تصویر زیر کلیک کنید
The range of flavour within this species is phenomenal, as varying varieties combine with other elements of terroir to create distinct and varied flavour profiles.
As you will see from the entry about the coffee-related species C. eugenioides, Arabica has its ancestry in Robusta, and crosses between the two species are commonly explored.
There are Robusta–Arabica hybrids such as Catimor varieties that can produce high-quality results. The Lempira variety is a Catimor subvariety that is grown extensively in Honduras.
I recently bought a Cup of Excellence lot of this variety that was exceptional, with complex acidity and tropical fruit notes