قهوه موریس – قهوه آزمایی Cupping فارغ از نام طنزگونه آن همانند عمل یک گروه کر ناهماهنگ است که در حفرههای عمیق فرو میرود. قهوه آزمایی یک روش برای درجهبندی و خرید قهوه به شمار میرود و برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب، قهوه آزما یا مزه کننده، میبایست رویههای بسیار خاصی را دنبال کند، هرچند این رویهها بهظاهر کار سادهای است.
در ابتدا شما باید قهوه را دریک کاسه بریزید و قهوه آسیاب شده را بو کنید. سپس آب داغ را بر روی آن بریزید و چهار دقیقه صبر کنید، سپس پوستی را که بر روی آن شکلگرفته است را با قاشق کنار بزنید و آن را هم بزنید. در این مرحله میتوانید عطر و بوی قهوه را به آزمون بگذارید.
درنهایت 6 دقیقه دیگر قبل از چشیدن صبر کنید. برای آزمودن طعم قهوه باید برای هر فنجان قاشق مخصوصی که شبیه قاشق سوپخوری است داخل کاسه کرده و بدون اینکه قهوه تهنشین شده را هم بزنید قهوه بردارید و تست کنید.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
بر اساس این روش برای آزمودن طعم قهوه هر ده دقیقه و هر بار دو بار دیگر به فنجان برگردید. فواید این روش این است که قهوه آزما میتواند بهطور همزمان قهوه زیادی را بچشد.
غالباً افراد بر این عقیده هستند که قهوه آزمایی بهترین روش برای تست طعم قهوه است و اینکه ما در هنگام تهیه قهوه اسپرسو و یا قهوههای دمی ما به جنبههای قهوه در قهوه آزمایی توجه میکنیم.
این امر برای من معنی خاصی ندارد چراکه قهوه آزمایی تنها یکی از راههای تهیه یک فنجان قهوه است. دلیل این امر ای است که قهوه آزمایی بهطور کامل به نحوه تهیه قهوه و مصرف آن در زندگی روزمره نمیپردازد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Cupping
Cupping not only has a humorous name but is also accompanied by a slightly unsettling chorus of various pitched slurps.
Cupping is the preeminent method for grading and buying coffee. In order to achieve the most consistent results, the “cupper”,
or taster, has to follow a very specific, though in reality quite simple, set of procedures.
You grind the coffee in a bowl, smell the ground coffee, top it off with hot water,
wait for four minutes, then break the crust that has formed with a spoon and stir three times.
You smell the aroma as this is happening and lastly wait for a further six minutes before tasting.
In order to taste the coffee, each cupper dips their cupping spoon,
which is much like a soup spoon, into the bowl without disturbing the grounds at the bottom and then slurps the coffee from the spoon, aerating it as they do so.
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
The procedure is then for the taster to return to each cup two more times within the ensuing ten minutes.
The main benefit of this procedure is that it enables the cupper to taste a lot of coffee at once.
It is often advocated that cupping is the ultimate way to taste coffee,
and that when making espressos or filter we are focusing on an aspect of the coffee that we tasted on the cupping table.
This does not make sense to me.
Cupping is just another way to make a cup of coffee, and when made the primary assessment tool it can actually be a hindrance.
This is because the cupped coffee does not fully translate to how we actually make and consume coffee in everyday life