قهوه موریس – ایتالیا Italy خانه اسپرسو است و میتواند ادعا کند که فرهنگ قهوه را بیش از هر کشور دیگری از این کشور صادرشده است.
بسیاری از بیلبوردها یا کمپینهای بازاریابی به این میراث اشاره کردهاند و بدون شک این کشور یک برند جهانی گسترده را نشان میدهد.
Instituto Internationale Assaggiatori Caffè (IIAC)، مستقر در برشیا، موسسهای است که اسپرسو را نوشیدنی با رنگ کرم
و رایحههای خاص تعریف میکند.
علیرغم این، سبکهای قهوه در سراسر کشور متفاوت است، با یک اسپرسوی ناپولیتی که از روبوستا بیشتر استفاده میشود و کوتاهتر و داغتر از اسپرسوی طولانیتر و با هدایت عربیکای شمالی ایتالیا است.
منصفانه است که بگوییم فرهنگ نوشیدن قهوه ایتالیایی پیچیده است، اما قهوه تمایل بیشتری به کالایی شدن دارد و قهوه ویژه هنوز بهندرت نمایان میشود.
کمپانیهای اسپرسوساز در سراسر جهان ظاهر شدهاند، اما ایتالیا هنوز مرکز تولید دستگاههای اسپرسو است، حتی اگر بازار نسخههای پیشرفته گرایش دیگری داشته باشد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز موکاپات moka pot بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Italy
The Mediterranean nation of Italy is the home of espresso and can lay claim to a coffee culture that has been exported more than any other.
Many a billboard or marketing campaign has made reference to this heritage, and the country undoubtedly represents a broad global brand.
The Instituto Internationale Assaggiatori Caffè (IIAC), based in Brescia,
is an institution that defines espresso down to the colour of the crema and specific flavour notes.
Despite this, coffee styles vary throughout the country,
with a Neapolitan espresso being more Robusta laden and served shorter and hotter than the longer, more Arabica-driven espresso of northern Italy.
It is fair to say that Italian coffee-drinking culture is sophisticated,
but the coffee itself tends to be more commoditized and speciality coffee is still rarely represented.
Espresso machine companies have popped up around the world,
but Italy is still the heartland of espresso machine production, even if the market for the top-end versions tends to be elsewhere.