قهوه سودان روم Sudan Rume مدتی است که در صنعت قهوه در پشتصحنه قرار دارد، زیرا برای افزودن کیفیت و مقاومت در برابر بیماری، اغلب با انواع دیگر تلاقی میشود. بااینحال، به دلیل بازده کم، این رقم سطح بالایی از تولید را مشاهده نکرده است.
در سال 2015، SaŠa Šesti the انواع مختلف آن را محکم بر روی نقشه قرار داد وقتی که (همراه با مقداری ذوب کربنیک) از آن برای پیروزی در مسابقات قهرمانی جهان باریستا استفاده کرد.
هرگز زمانی نبوده است که کیفیت فنجان بهاندازه اکنون ارزیابی شود که باعث میشود عملکرد پایینتر انواع مختلف از این نوع جذابیت نداشته باشد. این تنوع از Sudane’s Bome Plateau سرچشمه میگیرد و بهطور مداوم بسیاری از مواد معطر و اسیدیته و شیرینی میوه را ارائه میدهد.
بسیاری از کشاورزان در حال آزمایش تنوع در قاره آمریکا و دستیابی به نتایج هیجانانگیز هستند و یک ترکیبی محبوب F1 به نام Centoamerica در السالوادور ظاهرشده است.