قهوه موریس – الگوهای تزئینی یا لاته آرت Latte art که سطح سفید قهوه تازه آماده شده شما را آراستهاند، معمولتر شدهاند.
این شکوفایی نهایی در تهیه قهوه اغلب به یک نوشیدنی دلالت میکند که کارکنان میدانند چهکاری انجام میدهند و همچنین در مورد تهیه قهوه مراقبت کردهاند.
مطالعهای که من با روانشناس آزمایشی دانشگاه آکسفورد، چارلز اسپنس نشان داد که مشتریان مایل به پرداخت هزینه بیشتری برای یک قهوه با لاته آرت هستند، لزوماً به این دلیل که فکر میکنند ازنظر کیفی بهتر است.
اما به این دلیل که تشخیص میدهند انرژی و کار بیشتری صرف شده است این توهم وجود دارد که یک فنجان زیبا همیشه یک فنجان خوب است.
ظاهر آن مطمئناً نشاندهنده شیر بخارپز است، اما در مورد کیفیت قهوه موجود در آن بسیار کم به ما میگوید.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید
تسلط بر هنر لاته دشوار است و عملکردهایی که باریستاها قادر بهسادگی با ریختن شیر بخارپز شده در قهوه؛ بسیار قابلتوجه است.
مسابقات جهانی هنر لاته هرگز نتوانسته جمعیتی قابلتوجهی را به خود جلب کند.
دو روش اصلی ریختن آزاد و اچ است.
ریختن آزاد مستلزم ریختن شیر بخارپز به اسپرسو و الگویی است که بدون ابزار اضافی ایجاد شده است.
این مسئله به زمان، مهارت، موقعیت و کیفیت بخار شیر بستگی دارد.
اچینگ به شما امکان میدهد با استفاده از ابزاری بسیار شبیه خلالدندان روی سطح خود نقاشی کنید و ترکیبی از این دو میتواند الگوهای خیرهکنندهای ایجاد کند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Latte art
Patterns adorning the surface of your freshly prepared flat white have become ever more commonplace.
This final flourish in coffee preparation often signifies to a drinker that staff know what they are doing and that they have taken care over the making of the coffee.
A study I worked on with the Oxford University experimental psychologist Charles Spence indicated that customers are willing to pay more for a coffee with latte art, not necessarily because they think it is qualitatively any better, but because they recognize that more energy and craft have gone into the preparation of the drink.
The flipside of this is the illusion that a beautiful cup is always a good cup.
The appearance certainly indicates well-steamed milk, but it tells us very little about the quality of the coffee within.
برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Latte art is hard to master, and the feats certain baristas are capable of simply by pouring steamed milk into coffee can be quite remarkable.
The World Latte Art Championship never fails to draw a crowd.
The two main methods are free pouring and etching.
Free pouring requires that steamed milk be poured into the espresso and a pattern created with no additional tools.
It is a matter of timing, skill, positioning, and milk-steaming quality.
Etching allows you to draw on the surface using a tool a lot like a toothpick.
A combination of the two can yield stunning patterns.