امروزه به دست آوردن یک قهوه که در یمن Yemen پرورش داده شده بسیار مشکل است. بااینحال، این اولین جایی بود که قهوه در خارج از اتیوپی تکثیر میشود و تولیدکنندگان از اهمیت آن بهعنوان یک ارتباط تجاری بین شرق و غرب، قهوه یمن بهویژه از طریق بندر موکا، بیشترین استفاده را میکنند.
موکا نامی است که قهوه یمنی زیادی با آن فروختهشده است و همچنین قهوه اتیوپی برای این ماده که ازنظر طعمهای وحشی و میوهای حاصل از فرآوری طبیعی است، شبیه یمنی است. کمبود مزمن آب یمن به این معنی است که تمام قهوههای آن با استفاده از فرآیند طبیعی خشک میشود که بهطورمعمول در پشتبام ساختمانها انجام میشود.
قهوه عالی یمن میتواند طعمهای فوقالعاده متمایزی داشته باشد – مقدار زیادی میوه خشک و اسیدیته شرابی. با این حال، ردیابی بسیار زیاد از یمن بسیار سخت است و قهوه تقاضای زیادی دارد. این را با ناآرامیهای سیاسی مداوم و آبوهوای خشک کشور جفت کنید که فقط درصد کمی از زمین را برای کشت محصولات مناسب میکند و میتوانید ببینید که پیدا کردن قهوه یمن خوب یک کار واقعاً سخت است.