ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » ویژگی‌های قهوه‌ تانزانیا کلیمانجارو

ویژگی‌های قهوه‌ تانزانیا کلیمانجارو

قهوه‌ تانزانیا

قهوه موریس – تولید قهوه‌ تانزانیا از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد تانزانیا به شمار می‌رود و ۷۰ درصد قهوه تولیدی این کشور را گونه عربیکا و ۳۰ درصد آن را گونه روبوستا تشکیل می‌دهد. قهوه‌هایی که در بخش جنوبی تانزانیا کشت می‌شوند از شرایط بهتری برای خشک شدن برخوردارند و هم‌چنین دسترسی بهتری به امکانات حمل‌و‌نقل دارند که مزیت بزرگی به شمار می‌رود؛ چراکه بسیاری از انتقادها به نقص‌های قهوه تانزانیا به این موضوع برمی‌گردد که قهوه در کانتینرهای حمل، در تماس با بخار قرار می‌گیرد.

از شاخص‌ترین قهوه‌های تانزانیا می‌توان به قهوه موشی، آروشا و کلیمانجارو اشاره کرد که هر سه در تپه‌های کلیمانجارو در نزدیکی مرز کنیا کشت می‌شوند.

برای خرید قهوه تانزانیا کلیمانجارو tanzania kilimanjaro coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تاریخچه قهوه تانزانیا

قهوه‌ تانزانیا را نخستین بار در قرن شانزدهم از اتیوپی به تانزانیا آوردند. در ابتدا به‌جای تهیه‌ی نوشیدنی از این محصول، آن را محرک می‌دانستند و می‌جویدند. اعضای قبیله‌ی «هایا» از آن به‌جای پول استفاده می‌کردند و کشت قهوه تنها با اجازه‌ی رؤسای قبایل انجام می‌گرفت.

پس‌ازاین که تانزانیا مستعمره‌ی آلمان شد، کشت قهوه افزایش پیدا کرد. آلمان‌ها نفوذ رؤسای قبایل بر کشت قهوه را تضعیف کردند و همین موجب شد کشت این محصول گسترش قابل‌توجهی پیدا کند. به‌این‌ترتیب، از سال ۱۹۰۵ تا ۱۹۱۲، صادرات قهوه‌ی تانزانیا روبه افزایش یافت.

پس از جنگ جهانی دوم، آلمان‌ها جای خود را به بریتانیایی‌ها دادند. بریتانیا برنامه‌ای تنظیم و اجرا کرد که طی آن می‌بایست ۱۰ میلیون نهال قهوه کاشته می‌شد. درنتیجه، در سال ۱۹۲۵ تنها از یکی از مناطق تحت کشت قهوه در تانزانیا، ۶۰۰۰ تن قهوه صادر شد. در این بازه‌ی زمانی کشاورزان قهوه تصمیم به تشکیل نوعی تعاونی گرفتند تا بتوانند قیمت‌های منصفانه‌تر و به‌صرفه‌تری برای این محصول تعیین کنند.

در حال حاضر، تانزانیا نوزدهمین کشور تولیدکننده‌ی قهوه در دنیا و سومین تولید‌کننده‌ی بزرگ قهوه در آفریقا به شمار می‌رود

و تقریباً یک درصد از قهوه‌ی عربیکای کل دنیا را تولید می‌کند.

این قهوه از نوع عربیکای کشت‌شده در ارتفاع زیاد (SHG) و شدیداً دانه سخت (SHB) است.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

ویژگی‌های قهوه‌ تانزانیا

هفتاد درصد قهوه‌ی تولیدی تانزانیا عربیکا است که اغلب در ارتفاعات کلیمانجارو کشت می‌شود.

درختچه‌های روبوستا نیز معمولاً در نزدیکی دریاچه‌ی ویکتوریا و در ارتفاعات پایین‌تر به چشم می‌خورند.

درختچه‌های قهوه‌ی تانزانیا معمولاً کم بازده هستند و همین مسأله کار را برای کشاورزان دشوارتر می‌کند.

قهوه‌ تانزانیا، مانند قهوه‌ی کنیا، از اسیدیته‌ای شفاف، زنده و شراب مانند برخوردار است و گاهی حتی با کمی تیزی همراه است.

قهوه‌ تانزانیا طعمی قوی و پیچیده دارد و تن‌واری‌اش (body) متوسط رو به بالاست که حالتی غلیظ و خامه‌ای به این قهوه می‌دهد.

طعم‌یاد توت‌های شیرین را به‌وضوح می‌توان در قهوه‌ی تانزانیا حس کرد؛ طعمی میوه‌ای که گاهی طعم‌یاد چوب سرو نیز در آن یافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟