قهوه موریس – کمپانی نستله در سال 1972 ، تحت پرچم نسپرسو Nespresso ، فناوری کپسول را اختراع کرد. از آن زمان سیستمهای دیگر توسط شرکتهای مختلف پدیدار شد که بسیار موفق بودند. مصرف قهوه کپسول در دنیای قهوه همچنان رو به رشد است. فایده اصلی آن توانایی کنترل و نظارت بیشتر بر فرایند تولید قهوه است. کپسولها حاوی دانههای قهوه هستند ، اما کپسول آلومینیوم یا پلاستیک همراه با گرگرفتگی گاز بدان معنی است که طراوت قهوه برای مدتزمان چشمگیر حفظ میشود. تا همین اواخر ، در حوزه قهوه تخصصی علاقه چندانی به کپسولها نداشتند ، به این دلیل که هم غیر عرف بود و هم وسیلهای برای پروفایلهای طعمی تجاری که علاقهمندان حرفهای قهوه را جذب نمیکرد. گفته میشود ، این فنآوری قادر است بهعنوان یک سیستم تولید عصاره عمل کند. ازآنجاکه برخی از اختراعات ثبتشده Nespresso کمپانی نستله در سال 2012 به پایان رسید ، کالاهای مخصوص قهوه و شرکتهای مختلف شروع به تولید و ورود کپسولهای نسپرسو در بازار قهوه کردهاند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Capsules Nespresso
Nestlé invented capsule technology back in 1972, under the Nespresso banner. Since then, other systems from other companies have emerged and have been very successful. Capsule coffee consumption has continued to grow. The main benefit is the ability to control and oversee more of the coffee-brewing process. Capsules simply contain ground coffee, but the aluminium or plastic capsule coupled with inert gas flushing means that the freshness of the coffee is preserved for impressive lengths of time. Up until recently, the speciality coffee sphere has had little interest in capsules, and as such they have been both nonartisanal and a vehicle for commercial flavour profiles. That said, the technology is capable of acting as a superb brewing system, and since certain Nespresso patents ended in 2012, speciality coffee roasters and companies have begun to enter the market