واژه نامه قهوه کلد برو Cold brew در همهجا وجود دارد، از کافی شاپ های کلاسیک و محلی گرفته تا کمپانی های کافه های زنجیرهای چندملیتی. این نوشیدنی نسبتاً جدید در صنعت قهوه محسوب میشود. روش دم آوری این قهوه یک اصل بسیار ساده دارد: قهوه بهجای داغ با آب سرد دم میشود. ازآنجاکه گرما در جذب آب کمک میکند، شما باید این کار را با افزایش چشمگیر زمان دمآوری، جبران کنید، چه از طریق روش آهسته قطرهای و چه از روش بسیار آهسته. کلد برو همیشه بهجای دقایقی، ساعتها طول میکشد. بااینحال، زمان، مشابه گرما عمل نمیکند و استخراج واقعاً کاملاً متفاوت است. قهوه از اسیدیته بهمراتب کمتری برخوردار است و دمای سرد تمایل به طعمهای شکلات، نمکی دارد. این امر باعث میشود که بسیاری از قهوهها نرمتر شوند، اما کمبود اسیدی و معطر بودن قهوهها، باعث نارضایتی آن نمیشود.