قهوه موریس – قهوه گیشا Geisha که هیچ ارتباطی با میزبان سنتی ژاپنی ندارد، نام شهری در اتیوپی است که در آن، این نوع قهوه بهطور گستردهای رشد میکند.
اگرچه در کشورهای دیگر نیز کشت میشد، اما معرفی گیشا به پاناما در دهه 1960 بود که سفر واقعی خود را بهعنوان قهوهای ویژه آغاز کرد. این گیاه زیبا با برگ بلند؛ کم بازده است و برای درخشش واقعی به شرایط مناسب نیاز دارد.
مشخصات فنجان اغلب با قهوه عالی اتیوپیایی قابل مقایسه است تا تعداد زیاد قهوههای آمریکایی.
یک گیشا عالی بسیار معطر است، دارای لایههایی از نتهای گل و اسیدیته شیرین آبدار و متعادل است.
برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
گیاهان گیشا در کشورهای دیگر با موفقیتهای مختلفی رشد داده شدهاند.
برترین قهوههای گیشا با قیمتی عالی به فروش میرسند و بارها و بارها بیشتر از سایر انواع قهوههای دنیا به فروش میرسند.
پیرامون موفقیت Geisha اختلاف نظر وجود دارد، با این احساس که یک قهوه نباید موردتوجه واقع شود و برای درک کیفیت، زمینه لازم است.
در این واقعیت وجود دارد، اما من هرگز موفق نمیشوم که توسط یک گیشا برتر دمآوری کنم.
آنها برخی از جادوییترین فنجانهای قهوهای هستند که من نوشیدهام و با چشایی کورکورانه، وقتی یک گیشا روی میز است، کلمات «واو، این یکی باورنکردنی است» اغلب روی لبها میآید.