قهوه موریس – دستگاههای اسپرسو تمایل دارند که آب جوش را به یکی از دو روش گرم کنند. گزینهها یک دیگ فلزی ضخیم است که با یک عنصر گرم میشود (پیشرفتهترین آنها دما را تا یک درجه تنظیم میکند) یا مبدل حرارتی Heat exchanger. در یک مبدل حرارتی، یک لوله کوچک با قطر بسیار باریک درون دیگ بخار گرم قرار میگیرد. هنگامیکه یک شات قهوه تولید میکنید، آب شیرین از طریق لوله کشیده میشود و آبکشیده شده تقریباً بلافاصله گرم میشود. مبدلهای حرارتی هوشمندانه هستند اما چند مشکل بالقوه دارند. اگر مدت کوتاهی دم نکشید، آب مبدل حرارتی میتواند خیلی گرم شود. بعلاوه، مبدل حرارتی همچنان به یک منبع آب بسیار گرم نیاز خواهد داشت تا بهعنوان منبع گرما عمل کند – اگر این دما در هنگام استفاده زیاد دستگاه کاهش یابد، آب دمکرده گرمای کمتری برای کشیدن خواهد داشت و همچنین افت خواهد کرد. La Spaziale، تولیدکننده اسپرسو ایتالیایی، دارای یک مبدل حرارتی اختراع شده مبتکرانه است که از بخار بهجای آب استفاده میکند، درنتیجه منبع گرمای پایدارتری را فراهم میکند.