قهوه موریس – کلمبیا از بین تمام مناطق تأسیسشده پرورش قهوه ، بزرگترین و تولیدکننده قهوه درجهیک و عالی گونه عربیکا است. اما چرا اینگونه است؟ چه چیزی قهوهی کلمبیایی را از بقیه بهتر میکند؟
اگر تابهحال به فنجان طلای سیاه صبح خود نگاه کردهاید و فکر نکردهاید که چه چیزی ، چرا و از کجا قهوه کلمبیایی شما را میسازد، این راهنمای دقیق را بخوانید.
من کاملاً مطمئنم که تمام مبانی را پوشش دادهام و اکثر سؤالات متداول را پاسخ دادهام
و نکات اساسی در مورد دم کردن ، تفت دادن و لذت بردن از یک فنجان عالی را با هم بیاموزیم.
راهنمای قهوهی کلمبیایی – قسمت دوم
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
تاریخچه قهوهی کلمبیایی
قهوه در کلمبیا را میتوان تقریباً در اواسط قرن شانزدهم و در همان زمان شروع ورود کشیشهای یسوعی از اروپا به این منطقه مشاهده کرد.
رهبران وقت کلمبیا میخواستند کشاورزان محلی کشت قهوه را در اولویت قرار دهند ، اما با مقاومت مواجه شدند.
کشاورزان نگران بودند که برای تهیه اولین محصول قهوه که 5 سال طول میکشد و قابلدرک است چطور باید در این دوران طولانی زنده بمانند؟
یک کشیش کوچک روستایی به نام فرانسیسکو رومرو پیشنهاد میکند کشاورزان بهجای توبه معمول در اعتراف ، 3 یا 4 درخت قهوه بکارند.
طولی نکشید که اسقف اعظم کلمبیا این موضوع را گرفت و فکر کرد که این یک ایده عالی است
که به همه دستور داد از این توبه استفاده کنند و این ایده به یک روش عمومی تبدیل شد.
همانطور که میتوانید تصور کنید ، اینهمه به لطف توبه نیاکان، کلمبیا را به یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده قهوه در جهان تبدیل کرد.
با افزایش تقاضا ، کلمبیا صادرات خود را آغاز کرد و در سال 1835، آنها حدود 2500 کیسه قهوه به ایالاتمتحده صادر کردند.
در سال 1875 این رقم به رقم خیرهکننده 170 هزار کیسه رسید و به ایالاتمتحده و مناطقی از اروپا، افزایش یافت.
تا سال 1992 صادرات قهوه از کلمبیا به بیش از 17 میلیون کیسه در سال افزایش یافت.
برای خرید قهوه کلمبیا نارینو colombia narino coffee
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
چه چیزی دانههای قهوهی کلمبیایی را بسیار خاص میکند؟
آنچه باعث خاص بودن قهوهی کلمبیایی میشود را میتوان در مکان کلمبیا مشخص کرد –
این منطقه جغرافیایی مناسبی برای پرورش قهوه است که به این محصول حساس شرایط بهینه برای رشد و نمو میدهد.
عطروطعم غنی این قهوه به شرایط مناسب خاک ، میزان مناسب باران (حداقل 200 سانتیمتر در سال)
و آبوهوا بستگی دارد (دما هرگز به زیر انجماد نمیرسد).
مشخصات طعمی (طعم قهوهی کلمبیایی)
با توجه به مناطق وسیع در حال رشد در کلمبیا ، سخت است که مشخصات خاص طعم قهوه این منطقه را مشخص کنید.
بااینحال ، رایحههای طعمدهنده غالب وجود دارد که بهعنوان قهوهی کلمبیایی شناخته میشوند.
لوبیای کلمبیا را میتوان کاملاً متعادل و ملایم با بادیای ابریشمی متوسط و روکش تمیز توصیف کرد. بهطورمعمول ، سطح اسیدیته در این مناطق قهوه متوسط تا زیاد است.
میتوانید نکات ظریف گل را با نتهای اساسی میوههای گرمسیری ، توتهای قرمز همراه با شیرینی هم تراز با نیشکر یا کارامل انتظار داشته باشید.
رایحه مرکبات که با ادویهجات ترشی جات مخلوط میشوند ، غلبه نمیکنند.
برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
شرایط ایدئال برای رشد قهوهی کلمبیایی
مناطق کاشت قهوه کلمبیا را میتوان به دو مکان مجزا تقسیم کرد:
ارتفاعات سانتا مارتا در سیرا نوادا و سه بخش شیبدار کوههای آند که کشور را پیمایش میکنند.
منطقه وسیع اطراف Medellin تقریباً از 14000 کیلومتر مربع تشکیلشده و اغلب از آن بهعنوان محور رشد قهوه کلمبیا یاد میشود.
منطقه شرقی در اطراف شهرهای بوگوتا واقعشده است و بوکارامانگا کوچکتر و بسیار کوهستانی است.
هر دوی این مکانهای رشد قهوه دارای خاکهای آتشفشانی حاصلخیز مناسب و ارتفاعات زیاد تا 6400 فوت دارند.
قهوهای که در این مناطق رشد میکند معمولاً در سایه انجام میشود و میانگین دما به 8 تا 24 درجه سانتیگراد (46 تا 75 درجه فارنهایت) میرسد.
دانههای قهوه که در منطقه مرکزی رشد میکنند به دلیل عطروطعم غنی و بادی سنگین با اسیدیته بالا مشهور هستند.
از طرف دیگر ، قهوهای که در منطقه بوکارامانگا رشد میکند ملایمتر و غنی از طعم و مزه است اما هنوز هم غالباً بادی بالایی دارند.
یک قهوه کم اسید را میتوان در منطقه بوگوتا در حال رشد یافت اما همچنان غنی بودن این قهوه را حفظ میکند.