ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژگان قهوه: سوپاپ یک‌طرفه one-way valve

واژگان قهوه: سوپاپ یک‌طرفه one-way valve

one-way valve

قهوه موریس – وقتی خودتان را با کیسه قهوه موردعلاقه خود پذیرایی می‌کنید، می‌تواند در یک گستره وسیع از ظروف قرار بگیرد، ساخته‌شده از مواد مختلف، هرکدام با خواص ذخیره‌سازی متفاوت. لوبیای قهوه پس از برشته شدن با آزاد شدن دی‌اکسید کربن و قرار گرفتن در معرض اکسیژن، شروع به تغییر و پیر شدن می‌کند. اکثر کیسه‌های قهوه دارای یک سوپاپ یک‌طرفه one-way valve هستند که اجازه می‌دهد CO2 خارج شود درحالی‌که اجازه ورود اکسیژن نمی‌دهد، درحالی‌که دیگران فقط کیسه‌های کاغذی تاشو هستند.

سبک کیسه‌ای کاغذی ساده است و از زیبایی خاصی برخوردار است، اما به این معنی است که پیر شدن قهوه در آن در مقایسه با کیسه دارای سوپاپ یک‌طرفه بسیار سریع‌تر است.

سوپاپ one-way valve البته، باید بخشی از کیسه‌ای باشد که خود مانع اکسیژن (که معمولاً با نوعی آستر فویل به دست می‌آید) را فراهم می‌کند. آسترهای گیاهی در دسترس هستند.

این کیسه‌ها همچنین می‌توانند با نیتروژن شسته شوند تا اکسیژن باقی‌مانده در کیسه را محدود کنند.

بسته‌بندی شستشوی ازت، به‌ویژه به‌صورت قوطی‌های آلومینیومی، ماندگاری و طراوت قهوه را به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

این جذابیت دارد زیرا می‌تواند زمان بیشتری برای لذت بردن از قهوه‌ها ازنظر طراوت و عطر داشته باشید.

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

سوپاپ یک‌طرفه one-way valve

When you treat yourself to your favourite bag of beans, it can come in a vast array of containers, made from varying materials, each with different storage properties.

Once the beans are roasted they begin to change and age as they release carbon dioxide and are exposed to oxygen.

The majority of coffee bags have a one-way valve that allows the CO2 to leave while not allowing oxygen in, while others are simply top-folded paper bags.

The paper bag style is simple and has a certain aesthetic appeal, but it will mean that the ageing of the coffee is much more rapid compared to the one-way valve bag.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

The valve, of course, needs to be part of a bag that itself provides an oxygen barrier (usually achieved with some kind of foil lining).

Plant-based liners are becoming available.

These bags can also be flushed with nitrogen to limit the oxygen left in the bag.

Nitrogen-flushed packaging, especially in the form of aluminum cans, extends the shelf life and freshness of the coffee considerably.

This is alluring as it can give us more time to enjoy coffees when they are at their best in terms of green freshness and roasting.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟