بسیاری فکر می کنند که قهوه تنها در کیک و نوشیدنی مفید است. اشتباه میکنید! گوشت گاو با قهوه در استیک فلانک عالی میشود و سیر، دانههای فلفل دلمهای و سرکه اضافه شده غذا را بهخوبی تکمیل میکنند.
زمان آمادهسازی استیک فلانک : 80 دقیقه (شامل مارینینگ)
تعداد: 4
فهرست محتوا
Toggleمواد مورد نیاز استفاده در استیک فلانک
- قهوه دمکرده (3 قاشق غذاخوری)
- روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
- سیر (2 حبه، خردشده)
- نمک (1/2 قاشق چایخوری)
- سرکه بالزامیک (1 قاشق غذاخوری)
- شکر قهوهای (1 قاشق غذاخوری)
- استیک پهلو (1 پوند، اصلاحشده)
- دانههای فلفل سیاه (1 قاشق چایخوری خردشده)
دستورالعمل تهیه استیک فلانک
- سرکه، شکر، دانههای فلفل، قهوه، نمک، روغن و سیر را در یک ظرف شیشهای ترکیب کنید.
- استیک را داخل ماریناد بریزید و آن را بچرخانید تا ورقه شود. در صورت تمایل 1 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
- گریل را روی درجه بالا تنظیم کنید.
- از ماریناد و کوره روغن استیک درست کنید.
- برای یک استیک نادر متوسط به مدت 5 دقیقه از هر طرف کباب کنید. اگر تمایل داشته باشید ممکن است طولانیتر کباب کنید.
- برش داده و به دلخواه سرو کنید.