ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » قهوه دومینیکن قهوه‌ای با شاخصه‌های قهوه کارائیب

قهوه دومینیکن قهوه‌ای با شاخصه‌های قهوه کارائیب

قهوه موریس – قهوه‌ی دومینیکن اغلب به اسم قدیمی این کشور و اسم پایتخت آن، قهوه‌ی سانتو دومینگو نامیده می‌شود. صنعت قهوه جمهوری دومینیکن صنعتی است شکوفا و پویا و همه‌ی شرایط ایده‌آل کشت گونه عربیکا در این جزیره‌ی استوایی که در شرق هائیتی و غرب پورتوریکو قرارگرفته است، مهیاست.

ارتفاع مناسب (۸۰۰ تا ۱۲۰۰ بالاتر از سطح دریا)، خاک حاصلخیز، بارش‌های مستمر در طول سال، بادهای ملایم اقیانوسی و تابش کافی آفتاب؛ این شرایط ایده‌آل را بافرهنگ قهوه‌ی غنی این کشور و نیروی کار باتجربه ترکیب کنید، نتیجه چیزی نخواهد بود جز تولید قهوه‌ای باکیفیت بالا و مرغوب.

تمام قهوه‌ای که در این کشور کشت می‌شود از گونه عربیکاست و ۹۰ درصد قهوه کشت‌شده از زیرگونه‌ی تیپیکا (Typica) است و 10 درصد باقی‌مانده از زیرگونه‌های کاتورا (Caturra)، بوربون (Bourbon)، کاتوآی (Catuai) و نووو موندو (Neuvo Mondo) تشکیل‌شده است.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

بخش عمده قهوه این کشور به‌صورت سایه‌رو، زیر سایه درختان نخل بومی این کشور و همین‌طور سایه درختان گوآوا می‌روید. اغلب مزارع در دومینیکن کوچک هستند و پیدا کردن مزرعه‌ای با مساحت بالاتر از هشت هکتار تقریباً کار دشواری است. بسته به ارتفاع کشت، فصل برداشت از اکتبر یا نوامبر شروع می‌شود و تا ژانویه ادامه دارد. تقریباً تمامی قهوه این کشور به‌صورت دستی برداشت می‌شود و روش فرآوری هم غالباً روش مرطوب (Wet) است.
قهوه‌ی دومینیکن در کنار قهوه‌ی کشورهایی همچون جامائیکا، پورتوریکو و هائیتی، قهوه‌ کارائیب خوانده می‌شوند.

درست است که قهوه جامائیکا و پورتوریکو شهرت و کیفیت بیشتری دارند، اما این کیفیت را بیشتر مدیون روش‌های فرآوری بهتر هستند تا کیفیت دانه‌ی قهوه کشت‌شده.

برای خرید قهوه جامائیکا jamaica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

قهوه سانتو دومینگو

بااین‌حال اکثر متخصصان قبول دارند که قهوه سانتو دومینگو اگر به‌خوبی فرآوری شود قهوه‌ای است غنی، با اسیدیته‌ی متوسط رو به بالا و حاوی بهترین طعم‌ها و شاخصه‌های قهوه‌ کارائیب. قهوه مناطق مرتفع‌تر این کشور قهوه‌هایی هستند غنی‌تر با اسیدیته بالاتر درحالی‌که قهوه‌های مناطق پست‌تر، نرم‌ترند و اسیدیته‌ای ملایم دارند.

شرکتی که به‌نوعی امتیاز خرید انحصاری در این کشور را در دست دارد، قهوه را به قیمت پایینی از کشاورزان می‌خرد و این سبب شده کشاورزان تمایلی برای پرداخت هزینه‌های بالاتر برای روش‌های فرآوری بهتر را نداشته باشند. همین مسئله باعث شده قهوه این کشور سهم بسیار کوچکی از بازار داشته باشد.

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید یک yirgacheffe coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

طوفان‌های گاه‌وبیگاه نیز از دیگر عوامل عدم رشد مناسب صنعت قهوه این کشور است.

در دهه‌های اخیر کشاورزان توجه بیشتری به نیازهای بازار داشته‌اند و مزارع زیادی جهت فراهم کردن ملزومات کشت ارگانیک

و کشت قهوه اسپشیالیتی و دریافت مجوزهای آن اقدام کرده‌اند.

در این مزرعه‌ها تقریباً تمامی روش‌های کاشت، داشت، برداشت و فرآوری، بر اساس روش‌های دوستدار طبیعت انجام می‌شود.

این مزرعه‌ها به‌خوبی ثابت کرده‌اند که قهوه این کشور توانایی رقابت با قهوه‌های مطرح منطقه را دارد.

چهار منطقه و نام تجاری شناخته‌شده قهوه جمهوری دومینیکن عبارت‌اند از سیبائو، بانی، اوکوآ و باراهونا. سه نام آخر شهرت بسیار خوبی در بازارهای قهوه اسپشیالیتی دارند.

قهوه‌ی بانی قهوه‌ای است نرم و دلپذیر شبیه قهوه هائیتی. قهوه باراهونا اسیدیتی بالا و بادی قوی‌تری دارد

و خواص طعمی آن شبیه قهوه‌های خوب جامائیکا و پورتوریکو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟