قهوه موریس – شیر عسل یا شیر عسل نسکافهای یک نوشیدنی مقوی و قدیمی در سرتاسر دنیاست که پایه اصلی آن عسل است. نوشیدنی شیر و عسل یا شیر عسلی را به روشهای مختلف میتوان درست کرد. شیر عسلی کاراملی، شیر عسل دارچین و شیر عسل با شیر خشک ازجمله معروفترین انواع طرز تهیه شیر عسلی که مثل نوشیدنی هاتچاکلت جز نوشیدنیهای گرم برای مهمانی و یا بهعنوان یک صبحانه کامل، محسوب میشود. طرز تهیه نوشیدنی شیر عسلی نسکافهای که طعمی بسیار بینظیر دارد و یک نوشیدنی گرم مفید بهخصوص برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و روزهای آلودگی هوا است.
فهرست محتوا
Toggleبرای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
مواد لازم برای تهیه شیر عسل نسکافهای
عسل: ۲ قاشق مرباخوری
قهوه فوری: ۲ قاشق مرباخوری (در این مورد از انواع قهوه دمی مثل اسپرسو هم میتوان استفاده کرد)
شیر: ۱ لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن شیر عسلی نسکافهای به دستگاه فوم ساز یا فرنچ پرس دستی نیاز داریم. ابتدا شیر را داغ میکنیم. توجه داشته باشید که شیر فقط باید داغ شود و به 70 درجه سانتیگراد برسد و بهمحض اینکه شیر کف کرد و بالا آمد از روی شعله گاز بر میداریم. شیر داغ را در فرنچ پرس یا دستگاه فوم ساز میریزیم. در این مرحله در دستگاه فرنچ پرس یا فوم ساز ۲ قاشق مرباخوری قهوه فوری و ۲ قاشق مرباخوری عسل میریزیم. کمی شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب عسل و نسکافه خوب حل شوند. وقتی که عسل کاملاً حل شد، بقیه شیر داغ را اضافه میکنیم. سپس با فرنچ پرس یا دستگاه فوم ساز این ترکیب را هم میزنیم. چند دقیقه برای این کار کافی است. بعد از چند دقیقه شیر عسل یک حالت غلیظ با بافتی یکدست و تقریباً مخملی پیدا میکند.
برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید
در مورد این نوشیدنی این نکته را موردتوجه قرار دهید که عسل خاصیت ضدعفونیکننده دارد و سرشار از انواع ویتامین B2 و B6 و آهن و منگنز است. عسل ضدالتهاب است و یک ماده غذایی بسیار مفید برای سرفههای خشک ناشی از آنفولانزا و سرماخوردگی و نیز درمان گلودرد است. ویتامینهای گروه B برای تأمین انرژی بدن ضروری هستند و ترکیب آنها با کافئین موجود در قهوه انرژی دوچندانی به شما میدهد. آهن موجود در عسل برای سلامت قلب و دستگاه تنفسی بهخصوص در روزهای آلودگی هوا و در زمان ابتلا به سرماخوردگی و انواع آنفولانزا جدید و نوع a و آنفولانزا فصلی سلامت شما را کنترل و تضمین میکند. علاوه بر این منگنز و آنتیاکسیدانهای موجود در عسل برای سلامت استخوانها مفید است.