ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » راه‌های شناخت قهوه خوب و خوش‌طعم

راه‌های شناخت قهوه خوب و خوش‌طعم

راه های شناخت قهوه خوب

قهوه موریس– مصرف روزانه قهوه و تبدیل‌شدن به یک عادت در این روزها این سؤال را به همراه دارد که چگونه می‌توان قهوه خوب را از بد تشخیص داد و قهوه خوش‌طعم چه ویژگی‌هایی دارد؟ این سؤالی است که سعی داریم در این یادداشت به‌اختصار به آن پاسخ دهیم.

اگرچه راه‌های علمی و کاربردی زیادی وجود دارد که با اندازه‌گیری المان‌های متفاوت کیفیت قهوه و نحوه دم‌آوری قهوه کنترل شود، ولی اگر یک مصرف‌کننده عادی که اطلاعات تخصصی در مورد قهوه ندارد، چگونه می‌تواند فرق بهترین و خوش‌طعم‌ترین قهوه را از سایر قهوه‌ها تشخیص دهد؟

نخستین نکته که می‌توانیم به آن اشاره کنیم این است که قهوه خوب نیازی به افزودنی نظیر شکر و یا سیروپ طعم‌دهنده ندارد و بدون افزودنی‌های فوق نیز طعم مطبوعی دارد. هرگاه احساس می‌کنید برای اینکه فنجان قهوه‌تان قابل‌خوردن باشد نیاز به‌اضافه کردن شکر دارید شاید قهوه شما کیفیت بالایی ندارد.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دومین نکته این است که قهوه خوب حتی اگر سرد شده باشد نیز طعم مطبوعی می‌دهد،

حرارت بالای قهوه مانع از درک طعم بد و یا طعم نامطبوع قهوه می‌شود، هرگاه از طعم قهوه سرد شده نیز لذت بردید یعنی قهوه شما کیفیت خوبی دارد.

قهوه خوب عطر بسیار مطبوعی دارد. به‌عبارت‌دیگر وقتی قهوه را دم می‌کنید اگر قهوه کیفیت بالایی داشته باشد باید عطر آن تمام خانه را پر کند.

معمولاً بعد از نوشیدن یک قهوه خوب طعم گس آن باید دردهان شما باقی بماند. این طعم گس با نوشیدن آب سرد از بین می‌رود.

قهوه‌ای که زیاد روی حرارت مانده و جوشیده شده باشد یا به‌خوبی دم نکشیده باشد طعم مطبوعی ندارد.

قهوه بسیار جاذب است و به‌سرعت بوهای موجود در محیط را به خودش جذب می‌کند.

پس اگر می‌خواهید بهترین و خوش‌طعم‌ترین قهوه را میل کنید بعد از دم کردن قهوه بلافاصله آن را میل کنید.

توجه به همین نکات ساده می‌تواند به شناخت شما از یک قهوه خوب کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟