قهوه و کیک دو کلمه ای هستند که برای یکدیگر مقدر شدهاند. کیک قهوه استروسل یک کیک سبک است و یک روبان کوچک از قارچ فندق و یک لعاب قهوه برای تزئین آن استفاده میشود.
زمان آمادهسازی کیک قهوه استروسل : 90 دقیقه
تعداد سرو: 16
فهرست محتوا
Toggleمواد لازم مورد استفاده در کیک قهوه استروسل
پر کردن کیک استروسل
- آرد همهمنظوره (3 قاشق غذاخوری)
- فندق (3 قاشق غذاخوری خردشده)
- کره (1 قاشق غذاخوری، آبشده)
- شکر قهوهای (3 قاشق غذاخوری)
- پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)
عناصر کیک
- آرد همهمنظوره (1 ½ فنجان)
- نمک (1/2 قاشق چایخوری)
- ماست ساده (1 لیوان فنجان، کمچربی)
- کره بدون نمک (4 قاشق غذاخوری، نرم)
- شکر دانهریز (2 فنجان)
- سفیده تخممرغ (2)
- آرد گندم کامل (1 ½ فنجان)
- پودر بیکینگ (1 قاشق چایخوری)
- جوششیرین (1/4 قاشق چایخوری)
- عصاره وانیل (1 قاشق چایخوری)
- روغن کانولا (1/4 فنجان)
- تخممرغ (2)
لعاب
- قهوه دمکرده (2 قاشق غذاخوری)
- قند قنادیها (1/2 فنجان)
- فندق (1 قاشق غذاخوری، خردشده)
دستورالعمل تهیه کیک قهوه استروسل
- فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و از اسپری مخصوص پختوپز برای قالب دهی به ظرف لوله یا ظرف 10 فنجانی Bundt استفاده کنید.
- استروسل را با قرار دادن همه مواد در یک ظرف کوچک آماده کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
- کیک را با هم زدن آرد، نمک، جوششیرین و بیکینگپودر با هم در یک کاسه آماده کنید. وانیل و ماست را در یک کاسه کوچک جداگانه ترکیب کنید.
4- با استفاده از همزن، روغن، شکر دانهریز و کره را با هم در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و یکبار هم تخممرغ و سفیده اضافه کنید. مواد مخلوط و خشک را در کاسه جایگزین کنید زیرا مخلوط میشود و اطمینان حاصل کنید که با خشک شروع میکنید و به پایان میرسد.
- نیمی از خمیر را در تابه روکشدار با استروسل قرار دهید و سپس آن را با خمیر مایل به زرد باقی بگذارید. به مدت 50 دقیقه آن را بپزید و از روی حرارت برداشته و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
- لعاب را با ترکیب 1 قاشق غذاخوری قهوه با شکر آماده کنید و سپس اگر لعاب خیلی غلیظ است قاشق غذاخوری دیگر را اضافه کنید. روی کیک را آب پز کنید. در صورت تمایل از فندق بهعنوان چاشنی استفاده کنید.